brother Опубліковано: 8 січня 2009 Опубліковано: 8 січня 2009 чото новый диз мне не очень) на джумлу мона и посимпатичней шаблон найти.. Шапка сайта тоже не радует глаз =(
Admin Опубліковано: 8 січня 2009 Автор Опубліковано: 8 січня 2009 чото новый диз мне не очень) на джумлу мона и посимпатичней шаблон найти.. Шапка сайта тоже не радует глаз =( Шаблон я сам рисовал. Спасибо за мнение. В следующий раз попрошу подсобить малехо :)
Admin Опубліковано: 1 березня 2009 Автор Опубліковано: 1 березня 2009 Сань, а куда дел фото форумчан? Та блин я еще галлерею и не прикрутил, а там и фото. Руки никак не дойдут, а тут еще с работы поперли, вобщем пока не до этого.
Terminator Опубліковано: 1 березня 2009 Опубліковано: 1 березня 2009 Та блин я еще галлерею и не прикрутил, а там и фото. Руки никак не дойдут, а тут еще с работы поперли, вобщем пока не до этого. Понял. Я тоже сейчас другую работу подыскиваю.
Schranz Опубліковано: 4 квітня 2009 Опубліковано: 4 квітня 2009 :ab: а круто получилось! мне нравиться)
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 4 квітня 2009 Опубліковано: 4 квітня 2009 (змінено) Как вам баннерок на сайте :ap: Круто!!! Мені дужо сподобалось!!! :bananagz3: :dance3: А ще смайли нові прикольні добавились на форумі :MG_31: Клас!!! :JC_doubleup: Змінено 4 квітня 2009 користувачем Voffka
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз