OHIXA Опубліковано: 18 січня 2012 Опубліковано: 18 січня 2012 А ты до этого не лайкал? Нет. Несколько дней как зарегился на фейсбуке.
Mabila Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 интересно, с чего началась история сайта ironflex.com.ua ?
Admin Опубліковано: 17 січня 2013 Автор Опубліковано: 17 січня 2013 интересно, с чего началась история сайта ironflex.com.ua ? Где-то с 2004 года. Был студентом, ходил в зал, мечтал научитсья делать сайты. В качестве тематики выбрал бодибилдинг. Года за полтора не спеша что-то пробовал создавать. В 2006 зарегал домен и выложил то что было. Ну так и понеслось. Очень долго посещаемость и вообще сам портал был скромным. Это в последнее время прибавилось.
Mabila Опубліковано: 17 січня 2013 Опубліковано: 17 січня 2013 Это в последнее время прибавилось. я думаю есть куда расти.... www.bodybuilding.com тоже не сразу стал таким посещаемым ))
Admin Опубліковано: 17 січня 2013 Автор Опубліковано: 17 січня 2013 я думаю есть куда расти.... www.bodybuilding.com тоже не сразу стал таким посещаемым )) Будем стараться! :ab:
Admin Опубліковано: 15 січня 2014 Автор Опубліковано: 15 січня 2014 бібліотека порожня, грусть-печаль Там есть такая синенькая кнопочка если что :ab: Ну а вообще, будем понемногу добавлять.
yobilovus Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 Там есть такая синенькая кнопочка если что :ab: затестив назву книжки довгу не захотіло схавати мій нікнейм теж не проканав і необхідно вказати видавництво - забери пліз з обо"язкових полів Ну а вообще, будем понемногу добавлять. так на старому були же ж "...а як прийшлось здавати в закрома родіни, голова колгоспу сидить в новенькому лексусі і каже - а нема, миші з"їли"
yobilovus Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 затестив прийшло мило що матеріал пройшов модерацію і матеріал доступний за посиланням, відкриваю а там 404 зрозумій мене правильно - я так, заради загального блага тут строчу форуму тут строчу, а не то що мені щось не подобаєтьсмя
andreyyy Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 і необхідно вказати видавництво - забери пліз з обо"язкових полів +1 По некоторым книгам, которые у меня есть, я даже нагуглить издательство не мог.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз