Пропионатычь Опубліковано: 24 січня 2019 Опубліковано: 24 січня 2019 Попробует Балку и как раз сравнит.
marinacopy Опубліковано: 24 січня 2019 Опубліковано: 24 січня 2019 обязательно, только уже после вынужденного перерыва. сейчас восстановить здоровье важнее.
marinacopy Опубліковано: 24 січня 2019 Опубліковано: 24 січня 2019 Вибачте мене за нудність і педантизм....)) Що ви маєте на увазі? Мені здається, то в ін'єкційних препаратах більше грає роль, так як нестерильні умови при парантеральному способі введення - прямий шлях на стіл хірурга)
Oleksandr Armstrong Опубліковано: 24 січня 2019 Опубліковано: 24 січня 2019 еммм.... я маю на увазі, що дуже важливо щоб та чи інша фармакологія виготовлялася на фарм - заводах, а не в часних приміщеннях...... !!! Тому що гігієна, очитска... сама сировина... репутація.... відповідальність перед владою, а не тільки перед споживачами.... Це власне лише моя думка..... Так, мені також буде цікаво, як з балкою...
XXR XXX Опубліковано: 25 січня 2019 Опубліковано: 25 січня 2019 Тому що гігієна, очитска... сама сировина... репутація.... відповідальність перед владою, а не тільки перед споживачами.... . а також ковбаси , цукерки ,молочка та інше...
Oleksandr Armstrong Опубліковано: 25 січня 2019 Опубліковано: 25 січня 2019 Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно не мало, Два важных правила запомни для начала: Ты лучше голодай, чем что попало есть, И лучше будь один, чем вместе с кем попало. ***Омар Хайям*** Якось так )))
Indigo Опубліковано: 25 січня 2019 Опубліковано: 25 січня 2019 Непонимаю, нахрена покупать непойми что, потом получать побочки, потом тратить время и обсуждать это на форуме когда есть таблетки от балкана и у них отличный проверенный временем оксандролон.
marinacopy Опубліковано: 25 січня 2019 Опубліковано: 25 січня 2019 Ну и где же вы такой умный были раньше и не посоветовали мне балкан зеленой, когда я ранее в этой ветке расспрашивала людей? М?
Faust Опубліковано: 25 січня 2019 Опубліковано: 25 січня 2019 надо ж было кому-то биолайн затестировать ))
marinacopy Опубліковано: 25 січня 2019 Опубліковано: 25 січня 2019 больше на тесты в жизни не подпишусь) будет мне наука. опять таки, я неопытная в этих вопросах. отзывы в ветке показались хорошие + их саппорт в личку написал - вот возьмите хорошая попробуете. ну я и подумала - раз уж представитель сам предлагает знач говна не сыпанут...но не все так просто, оказывается.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз