Faust Опубліковано: 19 липня 2018 Опубліковано: 19 липня 2018 и пока живу в определенном месте. так дыныры - это ж как раз и неопределенное место ))
rogazzo Опубліковано: 19 липня 2018 Опубліковано: 19 липня 2018 Клакоцкий -спасокукоцкий! Спасоклакоцкий
stryderx Опубліковано: 19 липня 2018 Опубліковано: 19 липня 2018 Я думав про нього всі давно забули, а він далі крутиться. Я б зрозумів, якби в нього контракт був з оптімою чи ще з кимось і він ніс таку нісенітницю про натуральність, але з ним навіть щучинський молокозавод не підписав контракт. Альоша тепер нарешті вже осів в Москві, щоб "натурально" на глютаміні натренувати чемпіонів?
Outlawif Опубліковано: 19 липня 2018 Опубліковано: 19 липня 2018 Я не очень силен в его биографии. Знаю, что он любит сырники и пучить свои банки на камеру. Отдаю должное его форме, выносливости и генетике, но всегда удивляюсь той ахинее, что он вещает. Кста, говорят у него дети есть?
OlegRO Опубліковано: 19 липня 2018 Опубліковано: 19 липня 2018 не видел детей в Москву их всех свез (он с Кукоцким в одном зале работает) спортклуб Ракета
Outlawif Опубліковано: 19 липня 2018 Опубліковано: 19 липня 2018 Я тоже не видел, потому и удивился. Где-то в каментах обсуждали. Даже интересно стало, првда-нет.
OlegRO Опубліковано: 19 липня 2018 Опубліковано: 19 липня 2018 хм, на google.com мы в ТОПе по запросу "Алексей Клакоцкий" )) раскручиваем хлопца) похоже, точно нет детей Показать
OlegRO Опубліковано: 21 липня 2018 Опубліковано: 21 липня 2018 Спасокукоцкий против Алексея Шреддера - 1 место на Кубке Краевского 2018
rogazzo Опубліковано: 21 липня 2018 Опубліковано: 21 липня 2018 Мне нравится форма шреддера, как для несоревнующегося атлета очень даже не плохо. Строение, слаженность, пропорции хорошие. Особенно в сравнении с Югиком контрастно так смотрится
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз