Outlawif Опубликовано 20 октября, 2017 Опубликовано 20 октября, 2017 Насправді побачимо що з того вийде.. Я надеюсь выйдет очень годно. Ваще супер новость, прям неожиданно.
Veles Опубликовано 20 октября, 2017 Автор Опубликовано 20 октября, 2017 Я надеюсь выйдет очень годно. Ваще супер новость, прям неожиданно. Да конечно и я с радостью..но автозаз это такое непрогнозируемое,а если прогнозируемое то только со знаком -..
Axwell Опубликовано 30 октября, 2017 Опубликовано 30 октября, 2017 UA - Найбідніші села України отримали шанс на виживання завдяки об'єднаним територіальним громадам. Секрет "сільського раю" на Хмельниччині - у спроможних територіальних громадах. Це - коли кілька сіл об'єднуються та господарюють: заробляють кошти та вміло їх витрачають на власні потреби. Такі громади мають право залишати на собі майже всі податки з підприємств, які працюють на її території. В Україні сьогодні створено 665 територіальних громад, в яких проживає близько 6 мільйонів українців. Випуск ТСН.Тиждень за 29 жовтня 2017 року
Outlawif Опубликовано 1 ноября, 2017 Опубликовано 1 ноября, 2017 Будівництво IT-мікрорайону у Львові розпочнеться у грудні 2017 Показать
yobilovus Опубликовано 1 ноября, 2017 Опубликовано 1 ноября, 2017 Будівництво IT-мікрорайону у Львові розпочнеться у грудні 2017 круте місце вибрали ) податкова поруч а загалом - думаю що це маркетинг такий просто - прошарок населення, який зараховує себе до ІТ буде там купувати .... якщо піде воно так, як задумали
Veles Опубликовано 1 ноября, 2017 Автор Опубликовано 1 ноября, 2017 Буть яка будова яка відрізняється від сараю..є добре,коли будують на болоті у Київі 30+ душа радіє..
extremal Опубликовано 1 ноября, 2017 Опубликовано 1 ноября, 2017 Будівництво IT-мікрорайону у Львові розпочнеться у грудні 2017 Показать А справа в верху 24 мотопехотная бригада, 7 полк. 1.5 года там прожил!) вон даже моя казарма видна)) .
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти