col34 Опубліковано: 3 травня 2017 Опубліковано: 3 травня 2017 Вітаю! Продам колінні бинти Titan THP 2 метри. Одягались один раз, і зрозумів що дуже жорсткі. Ціна 850 грн. Питання в приватні повідомлення.
XXR XXX Опубліковано: 6 травня 2017 Опубліковано: 6 травня 2017 Вітаю! Продам колінні бинти Titan THP 2 метри. Одягались один раз, і зрозумів що дуже жорсткі. Ціна 850 грн. Питання в приватні повідомлення. именно эти надо растягивать они потом стреляют отлично, советую оставить их себе ) я их первый раз когда взял то вначале долго растягивал что бы потом мне их намотали не за раз два
col34 Опубліковано: 6 травня 2017 Автор Опубліковано: 6 травня 2017 именно эти надо растягивать они потом стреляют отлично, советую оставить их себе ) Заняття бодібілдінгом, присід по 10-15 повторів. Вага не велика, тож не підійдуть. Вирішив що і еластичних медичних вистачить. Коли читав описи, на якомусь сайті писалось що вони м'які .я і повівся) За пораду все одно дякую.
XXR XXX Опубліковано: 6 травня 2017 Опубліковано: 6 травня 2017 Заняття бодібілдінгом, присід по 10-15 повторів. Вага не велика, тож не підійдуть. Вирішив що і еластичних медичних вистачить. Коли читав описи, на якомусь сайті писалось що вони м'які .я і повівся) За пораду все одно дякую. оч жесткие) да на 10-15 повторов они не пойдут) это будет пытка
col34 Опубліковано: 6 травня 2017 Автор Опубліковано: 6 травня 2017 оч жесткие) да на 10-15 повторов они не пойдут) это будет пытка Це точно) Якщо ще дроп сет 10+10 то венам краще не стане з таких бинтів. Буду вдячний якщо в ліфтерських колах знайдеш покупця.
Kito Опубліковано: 6 травня 2017 Опубліковано: 6 травня 2017 Заняття бодібілдінгом, присід по 10-15 повторів. Вага не велика, тож не підійдуть. Вирішив що і еластичних медичних вистачить. col34, вот такие многие у нас в зале берут, они намного лучше медиков как по жесктости так и по долговечности, но при этом до титанов им тож далеко по жесткости https://mariupol.prom.ua/p376435578-binty-koleni-dlya.html
col34 Опубліковано: 6 травня 2017 Автор Опубліковано: 6 травня 2017 col34, вот такие многие у нас в зале берут, они намного лучше медиков как по жесктости так и по долговечности, но при этом до титанов им тож далеко по жесткости https://mariupol.prom.ua/p376435578-binty-koleni-dlya.html Дякую за наводку. А як по довжині, вистачає 1,5 метра? По кистьовим може теж щось підкажеш? Олімповські ніби нормальні, чи щось подібне взяти.
Kito Опубліковано: 6 травня 2017 Опубліковано: 6 травня 2017 Я сам юзаю олимп и всем советую их же. Качество гуд, по износостойкости гуд. Пробовал Зеларт - совсем не то. Никто из тех кто купил по моим рекомендациям еще не жаловались
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз