ALS74 Опубліковано: 12 вересня 2017 Опубліковано: 12 вересня 2017 Попробовал happy bee и 4x quatro speed (естественно в разные дни).Дикой стимуляции не было но я ее и не ожидал.Просто хорошее настроение легкий бодрячок и куча мыслей.В общем мне понравилось.попробую пчелку в связке с ноопептом.по повторному приему knock out заснул быстро и вставать утром было легче чем после первой .
Good Power Опубліковано: 12 вересня 2017 Автор Опубліковано: 12 вересня 2017 Попробовал happy bee и 4x quatro speed (естественно в разные дни).Дикой стимуляции не было но я ее и не ожидал.Просто хорошее настроение легкий бодрячок и куча мыслей.В общем мне понравилось.попробую пчелку в связке с ноопептом.по повторному приему knock out заснул быстро и вставать утром было легче чем после первой . Супер, спасибо за отзыв))
mr.TRS Опубліковано: 13 вересня 2017 Опубліковано: 13 вересня 2017 Из всех Жж что пробовал больше всего понравились TR-X и Thyro Therm. От них больше всего было прилива энергии и трудно сидеть без дела. Постоянно тянет что-то делать, куда-то идти, чем-то занятся лишь бы быть в движении. No Stress - как успокоительное, особого эффекта на сон не наблюдалось. KnockOut хорошая вещь для сна. Действительно Со второй капсулы уже проще встать утром и вечером хорошо вырубает.
Good Power Опубліковано: 13 вересня 2017 Автор Опубліковано: 13 вересня 2017 Из всех Жж что пробовал больше всего понравились TR-X и Thyro Therm. От них больше всего было прилива энергии и трудно сидеть без дела. Постоянно тянет что-то делать, куда-то идти, чем-то занятся лишь бы быть в движении. No Stress - как успокоительное, особого эффекта на сон не наблюдалось. KnockOut хорошая вещь для сна. Действительно Со второй капсулы уже проще встать утром и вечером хорошо вырубает. Спасибо за отзыв))
col34 Опубліковано: 15 вересня 2017 Опубліковано: 15 вересня 2017 Відгук по продуктам які надані були на пробу: Cell shot: цікаві амінки, розмішуються добре, смаки фруктового пуншу не люблю, тож не моє. При прийомі на голодний шлунок присутня " ватність " м'язів, і розширення капілярів. Як інтро тренік теж добре йде. No stress:при прийомі по одній капсулі починає розслабляти десь через 30 хв, легка сонливість з'являється. При вечірньому прийомі спиться трохи краще. Але в кого тушка побільше, треба пити повну порцію, тобто дві капсули. Nzt: приймав вранці після сніданку в дні коли спав по 6-7 годин і треба було прибрати сонливість. Тяга присутня, ефект є, але дуже плавний і ненав'язливий. Приємно що не має якогось упадку потім. Але інколи знадобиться 2 капсули. Psyhodrine:яскраво виражений ноотроп, думаєш краще, є бажання думати. Не раджу поєднувати з фізичною роботою, бо при різких рухах кумарить і туман в голові. Сидіти і працювати з інформацією, або легенько прогулюватись. Цікава штука. 4x Quatro speed: розганяє нормально, дмаа відчувається, тримає активно години три. Хочеться щось робити. Пульс підвищується/не дивно, 200 кофеїну /. Чисто ноотропом назвати важко, бо присутній стимулятор у вигляді кофеїну. Гарно підійде тим хто вживає пів скупа предтрену "для настрою") Happy bee:цікавий продукт, мене тримало годин 6 з однієї капсули, реально не можеш сидіти на місці, перші години дві взагалі не міг сконцентруватись і почати щось робити. Перед прийомом треба зробити план, а потім вже виконувати) Thermal Pro Revolution:потужний жж з яркою стимулюючою дією. Дякуючи халостахіну пре, будь здоров. Нагрібає хвилин за 30-40 і тримає порядка 6 годин. Термогенічні ефекти присутні, на фоні конкретної стимуляції, зниження апетиту і тд.
Cardopusher Опубліковано: 15 вересня 2017 Опубліковано: 15 вересня 2017 PSYCHODRINE- состав спокойный. Реальная рабочая дозировка 2 капс. Кого сильно штырит от подобного то можно начинать с одной капсулы. Я бы рекомендовал выпить с чашкой кофе. Думаю что спокойно можно пропить курс, пойдет на пользу. Мне понравился. 4x Quatro speed- Из всего что мне удалось попробовать у этого продавца, эта штука зашла лучше всего. Нагребает не сильно, отходняков нет, рабочая дозировка 1капс. Мозг реально работает лучше. Настроение улучшает. Рекомендую юзать перед тренировкой с чем-то "креатиново-аргининовым". Однозначно рекомендую. Thermal Pro- А ну его нафиг такие капсулы)) Точно не мое. Для тех кто хочет работающий жирик, оно) ЗЫ: Кста под всеми этими стимуляторами секс не очень.
Good Power Опубліковано: 15 вересня 2017 Автор Опубліковано: 15 вересня 2017 Відгук по продуктам які надані були на пробу: Cell shot: цікаві амінки, розмішуються добре, смаки фруктового пуншу не люблю, тож не моє. При прийомі на голодний шлунок присутня " ватність " м'язів, і розширення капілярів. Як інтро тренік теж добре йде. No stress:при прийомі по одній капсулі починає розслабляти десь через 30 хв, легка сонливість з'являється. При вечірньому прийомі спиться трохи краще. Але в кого тушка побільше, треба пити повну порцію, тобто дві капсули. Nzt: приймав вранці після сніданку в дні коли спав по 6-7 годин і треба було прибрати сонливість. Тяга присутня, ефект є, але дуже плавний і ненав'язливий. Приємно що не має якогось упадку потім. Але інколи знадобиться 2 капсули. Psyhodrine:яскраво виражений ноотроп, думаєш краще, є бажання думати. Не раджу поєднувати з фізичною роботою, бо при різких рухах кумарить і туман в голові. Сидіти і працювати з інформацією, або легенько прогулюватись. Цікава штука. 4x Quatro speed: розганяє нормально, дмаа відчувається, тримає активно години три. Хочеться щось робити. Пульс підвищується/не дивно, 200 кофеїну /. Чисто ноотропом назвати важко, бо присутній стимулятор у вигляді кофеїну. Гарно підійде тим хто вживає пів скупа предтрену "для настрою") Happy bee:цікавий продукт, мене тримало годин 6 з однієї капсули, реально не можеш сидіти на місці, перші години дві взагалі не міг сконцентруватись і почати щось робити. Перед прийомом треба зробити план, а потім вже виконувати) Thermal Pro Revolution:потужний жж з яркою стимулюючою дією. Дякуючи халостахіну пре, будь здоров. Нагрібає хвилин за 30-40 і тримає порядка 6 годин. Термогенічні ефекти присутні, на фоні конкретної стимуляції, зниження апетиту і тд. Супер, спасибо за отзыв)))) :JC_doubledown: PSYCHODRINE- состав спокойный. Реальная рабочая дозировка 2 капс. Кого сильно штырит от подобного то можно начинать с одной капсулы. Я бы рекомендовал выпить с чашкой кофе. Думаю что спокойно можно пропить курс, пойдет на пользу. Мне понравился. 4x Quatro speed- Из всего что мне удалось попробовать у этого продавца, эта штука зашла лучше всего. Нагребает не сильно, отходняков нет, рабочая дозировка 1капс. Мозг реально работает лучше. Настроение улучшает. Рекомендую юзать перед тренировкой с чем-то "креатиново-аргининовым". Однозначно рекомендую. Thermal Pro- А ну его нафиг такие капсулы)) Точно не мое. Для тех кто хочет работающий жирик, оно) ЗЫ: Кста под всеми этими стимуляторами секс не очень. Спасибо за отзыв))Предлагаю посмотреть Ero-Force))
mr.TRS Опубліковано: 21 вересня 2017 Опубліковано: 21 вересня 2017 Попробовал сегодня протеин предоставленный Good Power. Вкус мягкий с лимоным оттенком, не сильно приторный, размешивается быстро, пены не очень много
MaJ0r Опубліковано: 22 вересня 2017 Опубліковано: 22 вересня 2017 Интересно NZT + Mesomorph зайдет норм? )
Good Power Опубліковано: 24 вересня 2017 Автор Опубліковано: 24 вересня 2017 :my_name_is_grisha: Интересно NZT + Mesomorph зайдет норм? ) Какой именно Limitless или POwer?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз