Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
З кадру виходив кокс нюхати ?
andreyyy,

Так я на першому відео "мельтешив" як "Промокашка"(Місце зустрічі змінити не можна")...

А що допомагає відновлюватися? :dc:

• Ответов 241
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

43

• MaJ0r

34

• $l@ventiy

30

• andreyyy

26

Топ авторов темы

Опубликовано
andreyyy,

Так я на першому відео "мельтешив" як "Промокашка"(Місце зустрічі змінити не можна")...

А що допомагає відновлюватися? :dc:

та я х.з.

Вряд ли.

Был бы материал, поэкспериментировал бы с комбинацией кокса и нормадреналина в пшикалке для настроя на проходку.

Опубликовано
Вряд ли.

Был бы материал, поэкспериментировал бы с комбинацией кокса и нормадреналина в пшикалке для настроя на проходку.

andreyyy,

Були випадки в професійному боксі(на самому високому рівні) вживання коксу для посилення витривалості і ще хз чого...

Опубликовано
Ну це просто якась запара(((, загружу іншим шляхом

Напиши плз сколько подходов, по сколько раз жал и с каким весом, лень 50 минут мотать и выщитывать.. Рост\вес?

Опубликовано

Напиши плз сколько подходов, по сколько раз жал и с каким весом, лень 50 минут мотать и выщитывать.. Рост\вес?

25 підходів з них 6 разів 4 підходи, 5 разів 2 підходи, 4 рази 11 підходів, 3 рази 8 підходів,рост 182 см, маса 88,5 кг,вага штанги приблизно 100,6 кг(саморобна).Телефон вимкнувся приблизно на 51 хвилині,коли був 25 підход, тай хз...

Четвертої серії 100х100 не буде, я буду набирати і так два тижні на 2000 ккал просидів, а вітаміни піпец як їсти просять :dc:

Опубликовано
Четвертої серії 100х100 не буде

А вот это ты зря. Обрываешь сериал на самом интересном месте )))...

Опубликовано
Четвертої серії 100х100 не буде, я буду набирати і так два тижні на 2000 ккал просидів, а вітаміни піпец як їсти просять :dc:
правильно. Пора на 120х100 переходить))))

Опубликовано
120х100 переходить))))
$l@ventiy,

Наберу хоча б 98 кг тоді і 120Х100 пожму...

Опубликовано
$l@ventiy,

Наберу хоча б 98 кг тоді і 120Х100 пожму...

Щиро бажаю успіху! :JC_doubleup:

Опубликовано
Щиро бажаю успіху!
$l@ventiy,

Ну все, якщо сам Словентій побажав успіху, буде новий серіал з однієї серії 120х100, дякую!!! :Laie_22:

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...