bartid93 Опубліковано: 5 квітня 2018 Опубліковано: 5 квітня 2018 Хочу набрать не мокрую массу полотенцем вытирай чаще
bartid93 Опубліковано: 5 квітня 2018 Опубліковано: 5 квітня 2018 Еще феном можно посушить. тут даже без уточнения каким именно, оба варианта подойдут)
XXR XXX Опубліковано: 5 квітня 2018 Опубліковано: 5 квітня 2018 Еще феном можно посушить. А это идея полотенцем вытирай чаще Да я и купаться не буду
bartid93 Опубліковано: 5 квітня 2018 Опубліковано: 5 квітня 2018 Да я и купаться не буду Иногда надо, что б суставы смазать
MaJ0r Опубліковано: 5 квітня 2018 Опубліковано: 5 квітня 2018 Еще феном можно посушить. То-то смотрю в зале чуваки постоянно что-то феном сушат, но не голову, теперь знаю зачем они это делают
OlegRO Опубліковано: 8 квітня 2018 Опубліковано: 8 квітня 2018 Отзыв на ципионат AllChem Asia Отработал 10ml по 200mg/раз в неделю ничего не тянуло, не болело при инъекциях тесто чувствуется, утром особенно :JC_humpy: Результат лабораторных анализов порадовал, хотя от кубика в неделю ожидал меньшего, но.. :JC_doubleup: Всё в порядке по ципику AllChem Asia, можно использовать и не бояться!
Faust Опубліковано: 8 квітня 2018 Опубліковано: 8 квітня 2018 Показатьесть же еще люди, у кого win XP ))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз