SHOTA Опубліковано: 17 лютого 2009 Опубліковано: 17 лютого 2009 Я где-то слышал что соприкосновение рук с металлом полезно.ПлЮс натертые(в меру) ладони с внутренней стороны-по мужски как то. У МЕНЯ и так сильные мозоли даже в перчатках - это что касается мужественности. А вообще мне перчатки помогают. Они из натуральной кожи, фирменные и когда подтягиваюсь на перекладинне особенно помогают, не сколзят руки и вообщем очень сильно момогают мне.
B1ackLIT Опубліковано: 17 лютого 2009 Опубліковано: 17 лютого 2009 У МЕНЯ и так сильные мозоли даже в перчатках - это что касается мужественности. А вообще мне перчатки помогают. Они из натуральной кожи, фирменные и когда подтягиваюсь на перекладинне особенно помогают, не сколзят руки и вообщем очень сильно момогают мне. Где покупал? В инет магазине или нет?
SHOTA Опубліковано: 17 лютого 2009 Опубліковано: 17 лютого 2009 Где покупал? В инет магазине или нет? в фирменном магазине ADIDAS. 80грн заплатил
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 17 лютого 2009 Опубліковано: 17 лютого 2009 А у мене із спец-інвентаря тільки атлетичний пояс та перчатки. Пока цього досить. Хоча, коли не було перчаток, то теж нормально було. У мене пальці довгі так що штангі з рук не випадали та і підтягуватись теж нормально було - обматав пальцями раза три :ap: і ніяких тобі перчаток непотрібно і кістєвих ременів теж. :bs: Та все ж таки мушу визнати, що з перчатками краще. :ay:
Nik Опубліковано: 18 лютого 2009 Опубліковано: 18 лютого 2009 А у мене із спец-інвентаря тільки атлетичний пояс та перчатки. Пока цього досить. Хоча, коли не було перчаток, то теж нормально було. У мене пальці довгі так що штангі з рук не випадали та і підтягуватись теж нормально було - обматав пальцями раза три :ap: і ніяких тобі перчаток непотрібно і кістєвих ременів теж. :bs: Та все ж таки мушу визнати, що з перчатками краще. :ay: :bs: :sarcastic:
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 18 лютого 2009 Опубліковано: 18 лютого 2009 :bs: :sarcastic: Ага! :Laie_91B:
Terminator Опубліковано: 1 березня 2009 Опубліковано: 1 березня 2009 У МЕНЯ и так сильные мозоли даже в перчатках - это что касается мужественности. А вообще мне перчатки помогают. Они из натуральной кожи, фирменные и когда подтягиваюсь на перекладинне особенно помогают, не сколзят руки и вообщем очень сильно момогают мне. согласен. мозоли и так есть - не смотря на перчи.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз