Перейти до публікації

Начни свой путь с простейшего

ГошМен(ГЕНЕША)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Я где-то слышал что соприкосновение рук с металлом полезно.ПлЮс натертые(в меру) ладони с внутренней стороны-по мужски как то.

У МЕНЯ и так сильные мозоли даже в перчатках - это что касается мужественности. А вообще мне перчатки помогают. Они из натуральной кожи, фирменные и когда подтягиваюсь на перекладинне особенно помогают, не сколзят руки и вообщем очень сильно момогают мне.

• Відповіді 77
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Admin

19

• SHOTA

11

• shura

9

• ГошМен(ГЕНЕША)

7

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
У МЕНЯ и так сильные мозоли даже в перчатках - это что касается мужественности. А вообще мне перчатки помогают. Они из натуральной кожи, фирменные и когда подтягиваюсь на перекладинне особенно помогают, не сколзят руки и вообщем очень сильно момогают мне.

Где покупал? В инет магазине или нет?

Опубліковано:
Где покупал? В инет магазине или нет?

в фирменном магазине ADIDAS. 80грн заплатил

Опубліковано:

А у мене із спец-інвентаря тільки атлетичний пояс та перчатки. Пока цього досить. Хоча, коли не було перчаток, то теж нормально було. У мене пальці довгі так що штангі з рук не випадали та і підтягуватись теж нормально було - обматав пальцями раза три :ap: і ніяких тобі перчаток непотрібно і кістєвих ременів теж. :bs: Та все ж таки мушу визнати, що з перчатками краще. :ay:

Опубліковано:
А у мене із спец-інвентаря тільки атлетичний пояс та перчатки. Пока цього досить. Хоча, коли не було перчаток, то теж нормально було. У мене пальці довгі так що штангі з рук не випадали та і підтягуватись теж нормально було - обматав пальцями раза три :ap: і ніяких тобі перчаток непотрібно і кістєвих ременів теж. :bs: Та все ж таки мушу визнати, що з перчатками краще. :ay:

:bs: :sarcastic:

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

согласен. мозоли и так есть - не смотря на перчи.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...