HimPromo Опубліковано: 31 березня 2018 Опубліковано: 31 березня 2018 (змінено) Вітаю усіх читачів форуму! магазин Him Promo Store пропонує вам оригінальні товари молдавских виробніківBalkan Pharmaceuticals & SP LaboratoriesКУПОНИ на знижку у закріпленому повідомлені КАНАЛУ Змінено 28 березня користувачем Him Promo
HimPromo Опубліковано: 31 березня 2018 Автор Опубліковано: 31 березня 2018 (змінено) ПоказатьФото Змінено 31 березня 2018 користувачем Him Promo
MaJ0r Опубліковано: 31 березня 2018 Опубліковано: 31 березня 2018 Добрый день, какие-то еще "акции" для форумчан предусмотрены? )
HimPromo Опубліковано: 31 березня 2018 Автор Опубліковано: 31 березня 2018 Добрый день, какие-то еще "акции" для форумчан предусмотрены? ) Добрый день. 10% на весь ассортимент магазина, ну и чуть позже раздам на пробу немного вкусностей "для ПКТ" премиум линейки EPF.
MaJ0r Опубліковано: 31 березня 2018 Опубліковано: 31 березня 2018 Добрый день. 10% на весь ассортимент магазина, ну и чуть позже раздам на пробу немного вкусностей "для ПКТ" премиум линейки EPF. вот это было бы интересно, пкт должно быть качественное )
Дід Опубліковано: 31 березня 2018 Опубліковано: 31 березня 2018 Російський номер мобільного, пересилка товару теж з Росії? П.с. Ціни дуже привабливі,як на мене-це добре...
Пропионатычь Опубліковано: 31 березня 2018 Опубліковано: 31 березня 2018 Російський номер мобільного, пересилка товару теж з Росії? П.с. Ціни дуже привабливі,як на мене-це добре... у него всегда цены адекватными были.
HimPromo Опубліковано: 31 березня 2018 Автор Опубліковано: 31 березня 2018 Російський номер мобільного, пересилка товару теж з Росії? П.с. Ціни дуже привабливі,як на мене-це добре... Работаем только по Украине, отправки из Украины.
Руха Опубліковано: 31 березня 2018 Опубліковано: 31 березня 2018 Это тот же HimPromo, я верно понял? )
andreyyy Опубліковано: 31 березня 2018 Опубліковано: 31 березня 2018 Это тот же человек, который угрожал админу физической расправой ?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз