Incesticide Опубліковано: 3 жовтня 2018 Опубліковано: 3 жовтня 2018 купонів на -10% вже нема? трішки запізнився і акцію на дуже солодікі ціни профукав...пічалька
HimPromo Опубліковано: 3 жовтня 2018 Автор Опубліковано: 3 жовтня 2018 Так немає більше, трішки змінились умови
ochenpro Опубліковано: 3 жовтня 2018 Опубліковано: 3 жовтня 2018 Тут и без скидок цены очень даже хорошие
Пропионатычь Опубліковано: 3 жовтня 2018 Опубліковано: 3 жовтня 2018 Ну вы ваще. Мед, так ещё и ложкой. И так цены низкие.
OHIXA Опубліковано: 4 жовтня 2018 Опубліковано: 4 жовтня 2018 Да, реально низкие... пора подымать :zhet:
OHIXA Опубліковано: 4 жовтня 2018 Опубліковано: 4 жовтня 2018 Я жену свою вспомнил, обычно когда что-то покупаем, я всегда торгуюсь, пытаюсь найти недостатки там, подавить, потрындеть... а жена ВСЕГДА выдаёт при продавце: Да не гони, хорошая цена, там-то дороже... и всё, весь кайф наламывает :(
HimPromo Опубліковано: 4 жовтня 2018 Автор Опубліковано: 4 жовтня 2018 Да, реально низкие... пора подымать :zhet: Нужно подумать над этим )))
MaJ0r Опубліковано: 4 жовтня 2018 Опубліковано: 4 жовтня 2018 Я жену свою вспомнил, обычно когда что-то покупаем, я всегда торгуюсь, пытаюсь найти недостатки там, подавить, потрындеть... а жена ВСЕГДА выдаёт при продавце: Да не гони, хорошая цена, там-то дороже... и всё, весь кайф наламывает :( обычно же наоборот все бывает )
Голодный котег Опубліковано: 4 жовтня 2018 Опубліковано: 4 жовтня 2018 один из лучших представителей торговли с которыми имел дело. не только по пептидам, а вообще.
serg1982 Опубліковано: 6 жовтня 2018 Опубліковано: 6 жовтня 2018 Спасибо большое, посылочку получил) цены отличные(очень низкие)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз