Bogdan84 Опубліковано: 8 квітня 2022 Опубліковано: 8 квітня 2022 Мог просто "кинуть" или дать карту ЗСУ пускай бы поддержал безвозмездно, как говорится на войне все методы хороши. Остались Донецкие пацаны без масла... Сначала сахар , теперь еще и фарш..
HimPromo Опубліковано: 8 квітня 2022 Автор Опубліковано: 8 квітня 2022 Ну «кинуть» это не про меня, подлый посиупок так поступают только недовоенные рф с мирным населением. С человеком я работал давно и долго, то что он переобулся сделав свой выбор в ту сторону - его право. Мое отношение к рф твёрдо и неизменно. А ВСУ я сам помогаю и буду это делать до победы ! Слава Украине !
san1mas Опубліковано: 8 квітня 2022 Опубліковано: 8 квітня 2022 Героям Слава! Тебя тоже можно понять, и ты по своему прав. Даже такая связка исключена 3 метана,хлеб, вода .
genadiy2008 Опубліковано: 21 травня 2022 Опубліковано: 21 травня 2022 Доброго дня. Посылка получена. Спасибо большое! ++++
Faust Опубліковано: 11 вересня 2022 Опубліковано: 11 вересня 2022 Спасибо за отличные цены, очень быструю связь и скорость отправки Даже в это непростое время сервис на отлично!
Дід Опубліковано: 13 вересня 2022 Опубліковано: 13 вересня 2022 Все ок, то якісь трабли з входом з телефона
inimak Опубліковано: 15 вересня 2022 Опубліковано: 15 вересня 2022 Все как всегда: цены и оперативность выше всяких похвал. :JC_doubleup:
HimPromo Опубліковано: 2 жовтня 2022 Автор Опубліковано: 2 жовтня 2022 Вітаю, хлопці 🤝 Дяку за відгуки! :hs: Вибачте що рідко тут буваю, але я працю і постійно на зв’язку у телеграм. Хочу нагадати що в магазині завжди актуальна наявність товарів і ціна в $. В гривні не коректний курс так як автоматично не вдається відобразити реальне співвідношення гривні до долара із за нестабільної ситуації на валютному ринку. Тому по кожному замовленню я обговорюю курс з клієном на момент оплати. Є можливість розрахуватись у іноземній валюті (на оптові замовлення) або криптовалютою. Знижка всім форумчанам -10% :viannen_89: Бажаю всім міцного здоров’я, +20кг до максимальних показників у вашій улюбленій дисципліні, та мирного неба над головою! Все буде Україна :ukr:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз