paraschyk1 Опубліковано: 8 січня 2011 Опубліковано: 8 січня 2011 всем понемножку, армия и всё такое :ap: :pod_stolom:
Lutik Опубліковано: 8 січня 2011 Опубліковано: 8 січня 2011 да я не в обиде, на меня поначалу всегда странно реагируют, сегодня в зале двое так косились, что заниматься тяжело было :ap:
paraschyk1 Опубліковано: 8 січня 2011 Опубліковано: 8 січня 2011 paraschyk1 неадекват ты очень адекватен!
Егорычъ Опубліковано: 8 січня 2011 Опубліковано: 8 січня 2011 да я не в обиде, на меня поначалу всегда странно реагируют, сегодня в зале двое так косились, что заниматься тяжело было :ap: может просто любовались)))
Lutik Опубліковано: 8 січня 2011 Опубліковано: 8 січня 2011 (змінено) не, когда любуются, то так и сообщают, прямо, так сказать, а они смотрели как на больную :bh: Змінено 8 січня 2011 користувачем Lutik
Faust Опубліковано: 8 січня 2011 Опубліковано: 8 січня 2011 не, когда любуются, то так и сообщают, прямо, так сказать, а они смотрели как на больную :bh: смотря чем ты там занималась.. а может то они были в неадеквате? :)
Lutik Опубліковано: 9 січня 2011 Опубліковано: 9 січня 2011 гиперку с 50 кг делала в руках, ничего криминального, :kd: не на спину же блины ложила, чтобы меня бояться :ap:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз