OlegRO Опубліковано: 21 липня 2018 Опубліковано: 21 липня 2018 про бца забудьте помните про типа такого и ок
rogazzo Опубліковано: 21 липня 2018 Опубліковано: 21 липня 2018 Хранить ее где? Пропионатычь,я имел ввиду спортпит. недописал Показатьеще можно зафигачить тесто ундеканоата :zhet:
Ork Yason Опубліковано: 21 липня 2018 Опубліковано: 21 липня 2018 Стероиды) Не будет адекватного расходам питания - чтоб ты не ел, ты потеряешь в весе
stryderx Опубліковано: 21 липня 2018 Опубліковано: 21 липня 2018 Залежно на який полігон їдеш. Якщо в широкий лан - швидше за все не буде магазинів поблизу де б ти взяв собі чого похарчуватись. Плюс твої брати по зброї швидко знайдуть де добути горілки. Тут головне бути стійким тілом і душею. А так то за місяць як хімік злиєш до 60-70%, харчуватись будешь 2 рази в день. Якщо в натуральну, то просто чуть жирку набереш за рахунок вуглеводів і трохи впадуть силові. Головне не бійся просити поїсти або попросити когось, щоб тобі купили, коли будуть покидати територію навчань. І протеїну з собою візьми пакет і розмішуй собі на воді.
Пропионатычь Опубліковано: 21 липня 2018 Опубліковано: 21 липня 2018 Вот оно экспертное мнение))) Прям 70% сольет если химик? Путем каких расмчетов, ты это выяснил? А натурал Ессесно ничего не сольет, там сливать нечего.
xx07xx Опубліковано: 21 липня 2018 Опубліковано: 21 липня 2018 Сливают все. Включая натуралов. Другое дело что разительно по разному. По аминам. Если будет беготня, то попивал бы водичку с бцаа
stryderx Опубліковано: 21 липня 2018 Опубліковано: 21 липня 2018 Вот оно экспертное мнение))) Прям 70% сольет если химик? Путем каких расмчетов, ты это выяснил? А натурал Ессесно ничего не сольет, там сливать нечего. Я ж не претендую на правоту експерта, я сказав свою думку. Беручи до уваги точність вхідних даних автора теми - похибка 50%. :Laie_91B: Ми ж не знаємо ні спеціальності, ні курсу "вітамінів", нічого. Якщо зв'язківець, то буде ваньку валяти весь день і може нічого з ним і не станеться. А як інженер, я подивлюсь, як він зранку перловки з хлібною котлетою зранку поїсть, а до вечора буде копати, носити, будувати, знову наверне картоплі з "консервами" і вбитий піде спати. Тут подивимся, що він злиє.
Outlawif Опубліковано: 21 липня 2018 Опубліковано: 21 липня 2018 За месяц ты не сольешь ничего. Немного воды. И станешь плоским. Обратно тебя нальет за пару недель, и то только потому что быстрее не получится адаптироваться к тренировкам. Ты не потеряешь ни мяса, ни силовых. Начнется легкая растренированность, но это очень быстро поправимо. Дхаже может и неплохо отдохнуть от кача, особенно головой.
xx07xx Опубліковано: 21 липня 2018 Опубліковано: 21 липня 2018 Вообще считаю, что полезно раз в год делать паузу на 2-3-4 недели. Другое дело, что не в Широком Лану😁
Cardopusher Опубліковано: 21 липня 2018 Опубліковано: 21 липня 2018 Епта... Что сейчас в армейке прям так хреново кормят? А если в столовой всегда просить добавку? это реально? Я чето всегда думал что кормят в армии на убой. Не вкусно, однообразно но на убой. Или военные сборы это немного не то?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз