Magnum_357 Опубліковано: 19 грудня 2022 Опубліковано: 19 грудня 2022 23 дня было или 24 из всего был только газ, им грелись, на нем готовили как же легко привыкнуть к удобствам и как не комфортно, когда чего-то нет...
Outlawif Опубліковано: 19 грудня 2022 Опубліковано: 19 грудня 2022 Ух бля, 12 часов без света. Это в Киеве так? Думал жопа сейчас у нас. Ну после Херсона. У нас сейчас 3 есть, 3 нету, 3 как повезет) Последние 2 дня больше есть, чем нет.
Magnum_357 Опубліковано: 19 грудня 2022 Опубліковано: 19 грудня 2022 Интересно кто чем занимается, когда света нет Заметил, что после выключения через пару часов пропадает мобильный интернет и тогда как в вакууме, новости брать неоткуда (( просто ждешь появления электричества как маны небесной
MrGreenZ Опубліковано: 19 грудня 2022 Опубліковано: 19 грудня 2022 Это в Киеве так? Думал жопа сейчас у нас. Ну после Херсона. У нас сейчас 3 есть, 3 нету, 3 как повезет) Последние 2 дня больше есть, чем нет. В Киеве. Такой график как у вас это халява. У меня такого давно нету, около месяца в целом хуже. Хотя иногда бывают норм дни.
Outlawif Опубліковано: 20 грудня 2022 Опубліковано: 20 грудня 2022 Было хуже чем сейчас, это немного наладилось. Было стабильно 3 есть 6 нету.
MrGreenZ Опубліковано: 20 грудня 2022 Опубліковано: 20 грудня 2022 Ну такой вариант уже соизмерим с тем, что в Киеве последний месяц. Это конечно ппц.
my_fair_lady Опубліковано: 20 грудня 2022 Опубліковано: 20 грудня 2022 у нас вдома електрики нема з учорашнього дня, з 7 ранку. ми поки у селі, але треба їхати додому, є справи. у селі нормально без електрики з нашими запасами. вчора десь не було електрики з 3 ночі до 18.15. але в мене ноут економно протягнув робочий день, десь 8 годин. ми ще хвилин 45 перед включенням електрики генератор поганяли, то все зарядили. поки є електрика, то ми купаємося, усе миємо, набираємо воду (щоб руками не тягати з криниці). іноді я шось готую (але плита повністю газова, то можна в принципі коли завгодно готувати). котел тут на газу, піч на дровах та вугіллі, тому для опалення електрика не треба. інтернет у нас оптика, провайдер десь у Василькові (там трохи краще ситуація), то поки не виключався, крім 23-24 листопада. ну і для новин є радіоприймач, якщо що. тому ми цілий день без електрики, але працювали. ввечері почепили на люстру ЛЕД-стрічку 2 метри, та і все, освітлення є. вночі ще на кілька годин вмикали, то ще бойлер нагріти можна і дозарядити що треба.
MaJ0r Опубліковано: 20 грудня 2022 Опубліковано: 20 грудня 2022 44 часа. Без всего. inimak, как-то конечно странно постепенное подключение после отключения электричества происходит. Моей маме дали свет в пятницу часов в 5-6, т.е. его не было меньше 12 часов, в дома неподалеку - в пятницу ближе к ночи, нам в субботу днем. А кому-то аж в понедельник
my_fair_lady Опубліковано: 20 грудня 2022 Опубліковано: 20 грудня 2022 у нас вчора у половині району було вже світло. а комусь і не вимикали. в нас вдома сьогодні о 10 ранку дали електрику на 40 хвилин, і все. не було електрики 27 годин. і тепер бот ДТЕК пише що з 18.00 орієнтовно буде. коротше, лишаємося у селі ще на пару днів точно( тут хоча б працювати можна.
VUBlack Опубліковано: 20 грудня 2022 Опубліковано: 20 грудня 2022 44 часа. Без всего. Кто больше?) Ну в Херсоне явно было побольше. У меня два с половиной дня максимум без всего, но там к ракетам ещё и погода постаралась, к селу провода оборвало, когда я туда на две недели выехал, бо в Славуте на час в день свет давали, если повезет
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз