Перейти до публікації

Техника. всякое бытовое барахло

Голодный котег

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

ми б про зволожувач і не думали, якби на дачі було нормально спати. а то ж вранці прокидаєшся - обличчя аж репається, ніс не дихає. і не допомагає нічого, навіть сушити білизну у спальні.

щоб так висушити повітря у квартирі, навіть не знаю, що треба робити. я купувала навісні металеві ємності на батареї пару років тому, отого вистачало з головою. а зараз і без них норма. ЖЕК не сильно нас перегріває)))

• Відповіді 824
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

151

• MrGreenZ

109

• MaJ0r

53

• Faust

52

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Что-то вы все усложнили, можно без обратных осмосов и прочего? )
Здається не можна, бо від води з крана потім все в білому нальоті. Я саме таке читав коли вибирав собі. Але тут пишуть що зволожувач просто зламається.

Опубліковано:
до 38-40% падає вологість, і це срака, дихати неможливо.

Странно. 40% - очень комфортная влажность.

Опубліковано:
Странно. 40% - очень комфортная влажность.

мені це прям ДУЖЕ мало, звикла до 50-55-60%. тоді і ніс нормально дихає, і шкіра не сохне.

Опубліковано:
до 38-40% падає вологість, і це срака, дихати неможливо.

звикла до 50-55-60%

Здається прилад, який міряє вологість, бреше, тому що дійсно 40% - це нижня межа нормальної вологості, при якій усе комфортно сприймається.

щоб так висушити повітря у квартирі, навіть не знаю, що треба робити.

Я знаю - провітрювати коли на вулиці мінусова температура. Вологе морозне повітря при нагріванні у приміщенні миттєво стає сухим.

Я ставлю на радіатор опалення баночку від ікри (горловина як у звичайних банок за площєю), об'єм десь 1-1.5 стакани води. Цього зазвичай вистачає щоб у кімнаті тримати відносну вологість повітря +-50%. Міряю вологість психрометричним гігрометром, точніше майже не буває. Від водопровідної води через декілька тижнів на баночці з'являється товстий шар вапна.

Опубліковано:
Конечно

Де пруфи, Біллі?

Опубліковано:
Здається прилад, який міряє вологість, бреше, тому що дійсно 40% - це нижня межа нормальної вологості, при якій усе комфортно сприймається.

у нас вдома і на дачі однакові датчики Сяомі. але вдома звичайне опалення, а на дачі і газовий котел, і пічне. і саме в тій кімнаті, де грубка, прям дуже сухо, мені дихати важко.

Опубліковано:
Де пруфи, Біллі?

тебе свидетельство о браке показать или какой пруф тебе надо? )))

Опубліковано:
у нас вдома і на дачі однакові датчики Сяомі. але вдома звичайне опалення, а на дачі і газовий котел, і пічне. і саме в тій кімнаті, де грубка, прям дуже сухо, мені дихати важко.

Пробували ці датчики ставити поряд щоб порівняти їхні показники?

тебе свидетельство о браке показать или какой пруф тебе надо? )))

Дружина не може бути секретаршою. Нічого ти в офісах не розумієш.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...