Перейти к содержанию

Техника. всякое бытовое барахло

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

ми б про зволожувач і не думали, якби на дачі було нормально спати. а то ж вранці прокидаєшся - обличчя аж репається, ніс не дихає. і не допомагає нічого, навіть сушити білизну у спальні.

щоб так висушити повітря у квартирі, навіть не знаю, що треба робити. я купувала навісні металеві ємності на батареї пару років тому, отого вистачало з головою. а зараз і без них норма. ЖЕК не сильно нас перегріває)))

• Ответов 824
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

151

• MrGreenZ

109

• MaJ0r

53

• Terror

52

Топ авторов темы

Опубликовано
Что-то вы все усложнили, можно без обратных осмосов и прочего? )
Здається не можна, бо від води з крана потім все в білому нальоті. Я саме таке читав коли вибирав собі. Але тут пишуть що зволожувач просто зламається.

Опубликовано
до 38-40% падає вологість, і це срака, дихати неможливо.

Странно. 40% - очень комфортная влажность.

Опубликовано
Странно. 40% - очень комфортная влажность.

мені це прям ДУЖЕ мало, звикла до 50-55-60%. тоді і ніс нормально дихає, і шкіра не сохне.

Опубликовано
до 38-40% падає вологість, і це срака, дихати неможливо.

звикла до 50-55-60%

Здається прилад, який міряє вологість, бреше, тому що дійсно 40% - це нижня межа нормальної вологості, при якій усе комфортно сприймається.

щоб так висушити повітря у квартирі, навіть не знаю, що треба робити.

Я знаю - провітрювати коли на вулиці мінусова температура. Вологе морозне повітря при нагріванні у приміщенні миттєво стає сухим.

Я ставлю на радіатор опалення баночку від ікри (горловина як у звичайних банок за площєю), об'єм десь 1-1.5 стакани води. Цього зазвичай вистачає щоб у кімнаті тримати відносну вологість повітря +-50%. Міряю вологість психрометричним гігрометром, точніше майже не буває. Від водопровідної води через декілька тижнів на баночці з'являється товстий шар вапна.

Опубликовано
Конечно

Де пруфи, Біллі?

Опубликовано
Здається прилад, який міряє вологість, бреше, тому що дійсно 40% - це нижня межа нормальної вологості, при якій усе комфортно сприймається.

у нас вдома і на дачі однакові датчики Сяомі. але вдома звичайне опалення, а на дачі і газовий котел, і пічне. і саме в тій кімнаті, де грубка, прям дуже сухо, мені дихати важко.

Опубликовано
Де пруфи, Біллі?

тебе свидетельство о браке показать или какой пруф тебе надо? )))

Опубликовано
у нас вдома і на дачі однакові датчики Сяомі. але вдома звичайне опалення, а на дачі і газовий котел, і пічне. і саме в тій кімнаті, де грубка, прям дуже сухо, мені дихати важко.

Пробували ці датчики ставити поряд щоб порівняти їхні показники?

тебе свидетельство о браке показать или какой пруф тебе надо? )))

Дружина не може бути секретаршою. Нічого ти в офісах не розумієш.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...