my_fair_lady Опубліковано: 17 січня 2023 Опубліковано: 17 січня 2023 ми б про зволожувач і не думали, якби на дачі було нормально спати. а то ж вранці прокидаєшся - обличчя аж репається, ніс не дихає. і не допомагає нічого, навіть сушити білизну у спальні. щоб так висушити повітря у квартирі, навіть не знаю, що треба робити. я купувала навісні металеві ємності на батареї пару років тому, отого вистачало з головою. а зараз і без них норма. ЖЕК не сильно нас перегріває)))
abruption Опубліковано: 17 січня 2023 Опубліковано: 17 січня 2023 Что-то вы все усложнили, можно без обратных осмосов и прочего? )Здається не можна, бо від води з крана потім все в білому нальоті. Я саме таке читав коли вибирав собі. Але тут пишуть що зволожувач просто зламається.
my_fair_lady Опубліковано: 17 січня 2023 Опубліковано: 17 січня 2023 так, заб'ється від відкладення солей
UrriL Опубліковано: 17 січня 2023 Опубліковано: 17 січня 2023 до 38-40% падає вологість, і це срака, дихати неможливо. Странно. 40% - очень комфортная влажность.
my_fair_lady Опубліковано: 17 січня 2023 Опубліковано: 17 січня 2023 Странно. 40% - очень комфортная влажность. мені це прям ДУЖЕ мало, звикла до 50-55-60%. тоді і ніс нормально дихає, і шкіра не сохне.
AT0N Опубліковано: 18 січня 2023 Опубліковано: 18 січня 2023 до 38-40% падає вологість, і це срака, дихати неможливо. звикла до 50-55-60% Здається прилад, який міряє вологість, бреше, тому що дійсно 40% - це нижня межа нормальної вологості, при якій усе комфортно сприймається. щоб так висушити повітря у квартирі, навіть не знаю, що треба робити. Я знаю - провітрювати коли на вулиці мінусова температура. Вологе морозне повітря при нагріванні у приміщенні миттєво стає сухим. Я ставлю на радіатор опалення баночку від ікри (горловина як у звичайних банок за площєю), об'єм десь 1-1.5 стакани води. Цього зазвичай вистачає щоб у кімнаті тримати відносну вологість повітря +-50%. Міряю вологість психрометричним гігрометром, точніше майже не буває. Від водопровідної води через декілька тижнів на баночці з'являється товстий шар вапна.
my_fair_lady Опубліковано: 18 січня 2023 Опубліковано: 18 січня 2023 Здається прилад, який міряє вологість, бреше, тому що дійсно 40% - це нижня межа нормальної вологості, при якій усе комфортно сприймається. у нас вдома і на дачі однакові датчики Сяомі. але вдома звичайне опалення, а на дачі і газовий котел, і пічне. і саме в тій кімнаті, де грубка, прям дуже сухо, мені дихати важко.
Jus Опубліковано: 18 січня 2023 Опубліковано: 18 січня 2023 Де пруфи, Біллі? тебе свидетельство о браке показать или какой пруф тебе надо? )))
AT0N Опубліковано: 18 січня 2023 Опубліковано: 18 січня 2023 у нас вдома і на дачі однакові датчики Сяомі. але вдома звичайне опалення, а на дачі і газовий котел, і пічне. і саме в тій кімнаті, де грубка, прям дуже сухо, мені дихати важко. Пробували ці датчики ставити поряд щоб порівняти їхні показники? тебе свидетельство о браке показать или какой пруф тебе надо? ))) Дружина не може бути секретаршою. Нічого ти в офісах не розумієш.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз