Outlawif Опубліковано: 23 лютого 2023 Опубліковано: 23 лютого 2023 нужно ли такая пыльная инвестиция После 24.04.22 однозначно это очень хорошая инвестиция. Я бы на свободные деньги сперва взял экофлоу, а потом патроны. Первое пригодится с бОльшей вероятностью, чем второе.
buran07 Опубліковано: 26 лютого 2023 Опубліковано: 26 лютого 2023 Коллеги, хочу купить робот пылесос. Бюджет до 20к. Сяоми - норм ? А то еще смотрю на Ровенту типа бренд бытовой техники. Мож, кто недавно брал и может посоветовать актуальные модели ?
OlegRO Опубліковано: 26 лютого 2023 Опубліковано: 26 лютого 2023 они разные функции выполняют, есть с влажной уборкой, есть с функцией ковры и т.д или всё по барабану ?))
my_fair_lady Опубліковано: 26 лютого 2023 Опубліковано: 26 лютого 2023 Сразу видно столичных оптимистов) Не зрозуміло будем ли мы наступної зимы ну тоді тим паче пофігу буде. заповім родичам або сусідам мої бочки, каністри, генератор і все інше. комусь та згодиться.
my_fair_lady Опубліковано: 26 лютого 2023 Опубліковано: 26 лютого 2023 Коллеги, хочу купить робот пылесос. Бюджет до 20к. Сяоми - норм ? А то еще смотрю на Ровенту типа бренд бытовой техники. Мож, кто недавно брал и может посоветовать актуальные модели ? в мене Віомі (це майже те саме шо Сяомі, наскільки розумію). там є і функція мийки, але не користуюся, швабра з віджимом зручніше. норм усе з ним, карти намалював добре, якщо щось нове у кімнаті ставиш, швидко адаптується. ми спершу поставили у вітальні тумбу для взуття, бо повітряні тривоги сидимо у передпокої. потім ще додався горщик з ялинкою. то пилосос собі спокійно об'їжджає їх.
Outlawif Опубліковано: 26 лютого 2023 Опубліковано: 26 лютого 2023 Сяоми топчик в низком и среднем бюджете. И по функциям можно подобрать модель, у них линейка широкая.
MrGreenZ Опубліковано: 26 лютого 2023 Опубліковано: 26 лютого 2023 У меня сяоми лет пять катается уже. Прекрасная штука. Мойка не нужна. Это не мойка, а влажной тряпочкой поялозят.
my_fair_lady Опубліковано: 26 лютого 2023 Опубліковано: 26 лютого 2023 Это не мойка, а влажной тряпочкой поялозят. ага, навіть пил толком не витирає. я шваброю з розчином мийного засобу швидше і ефективніше справляюся. а от як пилосос цілком норм. є і звичайний з функцією вологого прибирання і мийки, раз на кілька місяців ним проходжуся, особливо по килимовому покриттю, яке є в одній кімнаті.
OlegRO Опубліковано: 26 лютого 2023 Опубліковано: 26 лютого 2023 в любом случае есть модели и с хорошей функцией мойки для этого, правда, нужен и соответствующий пол с конфигурацией без углов как и есть модели для чистки/выбивки толстых ковров и много другого чего есть нужно понять что нужно в каждом конкретном запросе под свои конкретные нужды а так "у меня бош, а у меня самсунг" ну такое..
Faust Опубліковано: 26 лютого 2023 Опубліковано: 26 лютого 2023 ага, навіть пил толком не витирає. Ох уж эти роботы, искусственные интеллекты и прочее.. Вертеть они хотели все прихоти человечества )) Как хотят, так и убирают. И фиг ты ему скажешь "Тряпку в зубы и чтоб пол блестел"
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз