VUBlack Опубліковано: 26 грудня 2025 Опубліковано: 26 грудня 2025 1 годину тому, rogazzo сказав: який рівень заряду зараз показує? Вибило помилку при стандартній нагрузці що завжди була чи перегрузив? 37 відсотків, хоча до оновлень прошивки показувало 100% (хоча думаю брехало). Навантаження було як завжди - котел, роутер, модем, підсилювач мобільного сигналу. Станція bluetty eb3a, вимкнулась й потім після вмикання AC - стає в overload, вимикаєш, включаєш (помилка пропадає) ставиш на зарядку - знову overload, чому при зарядці взагалі не зрозуміло
Billi Опубліковано: 8 січня Опубліковано: 8 січня 19.12.2025 в 14:57, buran07 сказав: Всім привіт. Хочу придбати зарядну станцію Екофлоу або Блюетті на 2 квт. Товар зараз популярний, ціни виросли. Хто в курсі, де купити дешевше, може замовити з-за кордону, можливо в Україні є які сірі схеми ? На нкон ячейки и собрать Акум .гибридный инвертор на Али или по месту
rogazzo Опубліковано: 5 годин тому Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 26.12.2025 в 18:20, VUBlack сказав: А може хто знає надійну фірму з ремонту зарядних станцій, що б з пересилкою новою поштою? Привіт. Знайшов сервісний центр? Він один єдиний офіціальний у Києві П.с. Моя Блюєтті Еліт 100 V2 проробила пару місяців і відригнула. Заводський брак, не лікується прошивкою. На форумі Блюєтті представник казав щоб повертали, масовий збій у партії станцій Змінено 5 годин тому користувачем rogazzo
VUBlack Опубліковано: 3 години тому Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, rogazzo сказав: Знайшов сервісний центр? привіт. відправив у Франківськ ( IT tech ) подивимось як поремонтують, вже після того як відправив в Києві радили Skeleton (здається так), там правда все дорого, але відгукувались про них теж добре
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз