Faust Опубліковано: 15 жовтня 2025 Опубліковано: 15 жовтня 2025 23 минуты назад, SladeW сказал: может ускоряться пульс А ты мерял ЧСС в покое? Сколько в среднем ударов в минуту? И до скольки повышается когда сердце начинает колотить?
SladeW Опубліковано: 15 жовтня 2025 Опубліковано: 15 жовтня 2025 43 минуты назад, Faust сказал: А ты мерял ЧСС в покое? в покое 86 уд/мин, после нагрузки 104 уд/мин. но конкретно какой пульс когда работаю в зале не знаю. хочу купить какую-то приблуду, которая будет показывать. но не знаю что выбрать. если кто-то посоветует буду благодарен.
Faust Опубліковано: 15 жовтня 2025 Опубліковано: 15 жовтня 2025 21 минуту назад, SladeW сказал: в покое 86 уд/мин Это многовато конечно, но не критично. Должно быть в районе 70-75
SladeW Опубліковано: 15 жовтня 2025 Опубліковано: 15 жовтня 2025 да, мне выписали ивабрадин 5 мг на полгода. конкретно в повседневной жизни приступов тахикардии нет, но вот в зале может случаться. научиться бы контролировать пульс в зале и буду самым счастливым человеком.
Vikingstrong Опубліковано: в середу в 07:59 Опубліковано: в середу в 07:59 Если имеет место ещё и повышенное давление, лучше добавить небивалол 5 мг. Убьёшь двух зайцев. Если симпатоадреналовая уже спровоцирована и идёт фармакология, друже навряд ли тебе аутотренинг поможет. И в принципе во время тренировок собственно пульс во время отдыха лишь у единиц опускается ниже 80. Как мне говорил кардиолог, пульс после существенной тренировки в норму может приходить минут через 30 после окончания.
VUBlack Опубліковано: в четвер в 19:05 Опубліковано: в четвер в 19:05 я з пульсом теж грався грався, то пив небівалол, то не пив. Прийшов до того, що простіше пити по 2.5 мг(пів таблетки ) в день з ранку й не паритись на рахунок пульсу й тиску, мені стільки вистачає.
York81 Опубліковано: в четвер в 21:44 Опубліковано: в четвер в 21:44 2 часа назад, VUBlack сказал: я з пульсом теж грався грався, то пив небівалол, то не пив. Прийшов до того, що простіше пити по 2.5 мг(пів таблетки ) в день з ранку й не паритись на рахунок пульсу й тиску, мені стільки вистачає. Читав, що небівалол впливає на лібідо та потенцію!
VUBlack Опубліковано: в четвер в 22:52 Опубліковано: в четвер в 22:52 Хз, не помічав, а як знову став ставити тесто, то взагалі) Я колись перший курс нандролоном феніл пропіонатом робив, й теж все ок було. Злазив з курса тривалістю більше року й теж норм. З лібідо(мій особистий досвід) проблеми в мене бувають тільки від нервів, як тільки голову в порядок привів, й з лібідо все ок(з віком зменшилось трохи тільки) Потенція то окрема тема, поки проблем з нею не було, сподіваюсь й не буде 1
Vikingstrong Опубліковано: 15 годин тому Опубліковано: 15 годин тому 18 часов назад, York81 сказал: Читав, що небівалол впливає на лібідо та потенцію! В инструкции такое указывается. Но я читал много публикаций на тему небиволола и потенции. Данные разнятся от никак не сказывается до слегка улучшает. Отрицательного действия доказано не оказывает. И это касается только небиволола. Остальные бетаадреноблокаторы ухудшают. Теоретически он улучшает ендотелиальную функцию и теоретически должен повышать эректильную функцию. 1
VUBlack Опубліковано: 10 годин тому Опубліковано: 10 годин тому Ну і якщо брати до уваги, що коли тобі хреново, болить голова, стан овоча, то точно буде не до сексу) Тож якщо там щось й знижується, то переваг все одно набагато більше
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз