Перейти до публікації

Сердце

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

За відео дякую,подивлюся,щодо елеутерококку-ніколи не було після нього аритмій,правда і дію порівняти з жиротопом,все одно що пиво з горілкою порівнювати)))

• Відповіді 273
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

63

• OlegRO

19

• andreyyy

18

• Дід

18

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
аритмію
а твой тонометр имел возможность отслеживать аритмию?

или о ней ты знал только по собственным ощущениям и после посещения кардиолога?

у меня, например, такой тонометр. он позволяет отслеживать аритмию и при исчислении пульса подает звуковые сигналы, что так же на слух можно всё понять

Опубліковано:
твой тонометр
Faust,

Моя дружина лікар і постійно мене слухає,щодо аритмії, то я її просто не відчуваю-вона незначна, а от після вживання всяких бджіл і вдов буваєсильна брадикардія і сильна аритмія, тому я з ними зав"язав.Періодично пропиваю кордарон і магнерот...

Опубліковано:

С аритмией борюсь регулярным приемом панангина, пара табов с утра перед зарядкой, в обед и на ночь. За пару месяцев аритмия пропала .

Опубліковано:
С аритмией борюсь регулярным приемом панангина
Деда,

Дякую, розсмішив, я того панангіна відро з"їв-ефект, що брехунця зранку послухати :dc:

Опубліковано:
Деда,

Дякую, розсмішив, я того панангіна відро з"їв-ефект, що брехунця зранку послухати :dc:

Я не знал ,что ты настолько опытен ) Ок , больше смешить не буду.

Опубліковано:
больше смешить не буду.
Деда,

Не ображайся, панангін і дешевий аналог - аспаркам і ще куча всього вже давним давно застосовувалося, але на жаль особливих впливів на екстрасистоли та аритмію, хоча б мінімальне зменшення не було-це все відслідковувалося за допомогою постійних екг, які майже не міняли картину моїх проблем тому вже інші препарати....

Опубліковано:
С аритмией борюсь регулярным приемом панангина, пара табов с утра перед зарядкой, в обед и на ночь. За пару месяцев аритмия пропала .

мне также помог и помогает "Магния цитрат+Б6"

Опубліковано:

Итак, подытожим.

Мы имеем 2 сенсации. Первая связана с диагностикой - "на глаз", вторая с терапией.

Независимо от разновидности, как я понял, будь то урежение сердечного ритма, тахикардия или же мерцательная аритмия, калий-магний с этим успешно справляются.

Я думаю, может столь сенсанционную новость закрепить где-то в начале темы ?

А то люди лечатся лечатся, блокаторы-х..яторы. А нафига

Опубліковано:

странно, что простые слова о том что "мне помогло вот это"- ты поставил в уровень "сенсации". Это же отлично ,что увеличение кол-во магния помогает , на каком то этапе при возникновении аритмии.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...