Дід Опубліковано: 27 травня 2020 Опубліковано: 27 травня 2020 За відео дякую,подивлюся,щодо елеутерококку-ніколи не було після нього аритмій,правда і дію порівняти з жиротопом,все одно що пиво з горілкою порівнювати)))
Faust Опубліковано: 27 травня 2020 Опубліковано: 27 травня 2020 аритмію а твой тонометр имел возможность отслеживать аритмию? или о ней ты знал только по собственным ощущениям и после посещения кардиолога? у меня, например, такой тонометр. он позволяет отслеживать аритмию и при исчислении пульса подает звуковые сигналы, что так же на слух можно всё понять
Дід Опубліковано: 27 травня 2020 Опубліковано: 27 травня 2020 твой тонометр Faust, Моя дружина лікар і постійно мене слухає,щодо аритмії, то я її просто не відчуваю-вона незначна, а от після вживання всяких бджіл і вдов буваєсильна брадикардія і сильна аритмія, тому я з ними зав"язав.Періодично пропиваю кордарон і магнерот...
Деда Опубліковано: 27 травня 2020 Опубліковано: 27 травня 2020 С аритмией борюсь регулярным приемом панангина, пара табов с утра перед зарядкой, в обед и на ночь. За пару месяцев аритмия пропала .
Дід Опубліковано: 27 травня 2020 Опубліковано: 27 травня 2020 С аритмией борюсь регулярным приемом панангина Деда, Дякую, розсмішив, я того панангіна відро з"їв-ефект, що брехунця зранку послухати :dc:
Деда Опубліковано: 27 травня 2020 Опубліковано: 27 травня 2020 Деда, Дякую, розсмішив, я того панангіна відро з"їв-ефект, що брехунця зранку послухати :dc: Я не знал ,что ты настолько опытен ) Ок , больше смешить не буду.
Дід Опубліковано: 27 травня 2020 Опубліковано: 27 травня 2020 больше смешить не буду. Деда, Не ображайся, панангін і дешевий аналог - аспаркам і ще куча всього вже давним давно застосовувалося, але на жаль особливих впливів на екстрасистоли та аритмію, хоча б мінімальне зменшення не було-це все відслідковувалося за допомогою постійних екг, які майже не міняли картину моїх проблем тому вже інші препарати....
cybotron Опубліковано: 27 травня 2020 Опубліковано: 27 травня 2020 С аритмией борюсь регулярным приемом панангина, пара табов с утра перед зарядкой, в обед и на ночь. За пару месяцев аритмия пропала . мне также помог и помогает "Магния цитрат+Б6"
andreyyy Опубліковано: 28 травня 2020 Опубліковано: 28 травня 2020 Итак, подытожим. Мы имеем 2 сенсации. Первая связана с диагностикой - "на глаз", вторая с терапией. Независимо от разновидности, как я понял, будь то урежение сердечного ритма, тахикардия или же мерцательная аритмия, калий-магний с этим успешно справляются. Я думаю, может столь сенсанционную новость закрепить где-то в начале темы ? А то люди лечатся лечатся, блокаторы-х..яторы. А нафига
Деда Опубліковано: 28 травня 2020 Опубліковано: 28 травня 2020 странно, что простые слова о том что "мне помогло вот это"- ты поставил в уровень "сенсации". Это же отлично ,что увеличение кол-во магния помогает , на каком то этапе при возникновении аритмии.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз