Outlawif Опубліковано: 30 грудня 2018 Опубліковано: 30 грудня 2018 Очень легкомысленно спрашивать такие вещи на форуме. ЭКГ малоинформативна при такой симптоматике, лучше эхо. И лучше никаких медикоментов не принимать до этого, исказить можно всю картину. Аритмии бывают очень разные и могут требовать диаметрально противоположных действий. Скорую вызвать не стыдно.
PrOFF Опубліковано: 30 грудня 2018 Опубліковано: 30 грудня 2018 Тоже бы вызвал. Только скажи, что побаливает за грудиной, чтобы не отказались ехать. У нас неделю назад водитель умер от инфаркта в 49 лет. Болело в области желудка, заподозрили обострение гастрита дали пару таб.и отпустили домой, чтобы перележал. А он взял и умер вечером. Правда пару дней назад напился на Миколая ну и видимо пару дней ещё похмелялся, вот и результат. Скорую не вызывали, так как был запах алкоголя и не хотелось неприятностей. Вообщем как то так.
Деда Опубліковано: 31 грудня 2018 Опубліковано: 31 грудня 2018 Спасибо всем за советы. Скорая не смогла ( Сегодня уже лучше. Всем доброго и здорового , сердца ! С наступающим.
Дід Опубліковано: 24 січня 2019 Опубліковано: 24 січня 2019 Зробив сьогодні електрокардіограму, глянув лікар на мене, поки одягався, щось похмикав і каже, що качаєтеся-так "кочаюся" :dc: , а потім наступним питанням загнав мене в ступор-стероїди вживаєте?Я аж проснувся ще раз, а що, кажу, видно по боді чи по екг? Вживаю, а він так перелякано-аяяяй!Не можна -це небезпечно!Ну добре не буду вживати і "кочатися" перестану-піду сто грам краще випью-це можна? Можна іноді,каже... От я іноді і вживаю стероїди... На екг нічого особливого-так, перевантаження, опис почитаю-буде ввечері, ще казав щоб я панангіном прокапався...
Jus Опубліковано: 24 січня 2019 Опубліковано: 24 січня 2019 а если іноді по сто грам, щоб нейтрализувати "іноді стероїди" ? Так можна?
Outlawif Опубліковано: 24 січня 2019 Опубліковано: 24 січня 2019 панангіном прокапався В ухи? ) Чет не внушает доверия такой кардиолог. Пренагрузка... шо за термин такой медицинский вообще.
Дід Опубліковано: 24 січня 2019 Опубліковано: 24 січня 2019 Чет не внушает доверия такой кардиолог. Пренагрузка... шо за термин такой медицинский вообще. 0utlaw, Ага мені теж, капельніцу з панангіном пропонував, я хз, краще панангін пігулками поприймаю, кардіограму опише тоді побачимо, що там, "перенагрузка"-це було зі слів медсестри...
Outlawif Опубліковано: 24 січня 2019 Опубліковано: 24 січня 2019 А, ясно. Ну то она твои банки заценила, воспринимай как комплимент )) Перенагрузка... перезагрузка.
Пропионатычь Опубліковано: 24 січня 2019 Опубліковано: 24 січня 2019 Странный диагноз какой-то)) Знакомый билдер вчера сделал ЭКГ, впервые лет за десять ((Я уговорил. Говорит ничего не беспокоит, хуле его делать? А оказалась аритмия и блокада левой ножки пучка Гиса и ещё там что-то.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз