Перейти до публікації

Сердце

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Очень легкомысленно спрашивать такие вещи на форуме.

ЭКГ малоинформативна при такой симптоматике, лучше эхо. И лучше никаких медикоментов не принимать до этого, исказить можно всю картину. Аритмии бывают очень разные и могут требовать диаметрально противоположных действий. Скорую вызвать не стыдно.

• Відповіді 273
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

63

• OlegRO

19

• andreyyy

18

• Дід

18

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Тоже бы вызвал. Только скажи, что побаливает за грудиной, чтобы не отказались ехать. У нас неделю назад водитель умер от инфаркта в 49 лет. Болело в области желудка, заподозрили обострение гастрита дали пару таб.и отпустили домой, чтобы перележал. А он взял и умер вечером. Правда пару дней назад напился на Миколая ну и видимо пару дней ещё похмелялся, вот и результат. Скорую не вызывали, так как был запах алкоголя и не хотелось неприятностей. Вообщем как то так.

Опубліковано:

Спасибо всем за советы. Скорая не смогла ( Сегодня уже лучше.

Всем доброго и здорового , сердца !

С наступающим.

• 4 тижні потому...
Опубліковано:

Зробив сьогодні електрокардіограму, глянув лікар на мене, поки одягався, щось похмикав і каже, що качаєтеся-так "кочаюся" :dc: , а потім наступним питанням загнав мене в ступор-стероїди вживаєте?Я аж проснувся ще раз, а що, кажу, видно по боді чи по екг?

Вживаю, а він так перелякано-аяяяй!Не можна -це небезпечно!Ну добре не буду вживати і "кочатися" перестану-піду сто грам краще випью-це можна?

Можна іноді,каже...

От я іноді і вживаю стероїди...

На екг нічого особливого-так, перевантаження, опис почитаю-буде ввечері, ще казав щоб я панангіном прокапався...

Опубліковано:

а если іноді по сто грам, щоб нейтрализувати "іноді стероїди" ? Так можна?

Опубліковано:
панангіном прокапався
В ухи? )

Чет не внушает доверия такой кардиолог. Пренагрузка... шо за термин такой медицинский вообще.

Опубліковано:
Чет не внушает доверия такой кардиолог. Пренагрузка... шо за термин такой медицинский вообще.
0utlaw,

Ага мені теж, капельніцу з панангіном пропонував, я хз, краще панангін пігулками поприймаю, кардіограму опише тоді побачимо, що там, "перенагрузка"-це було зі слів медсестри...

Опубліковано:

А, ясно. Ну то она твои банки заценила, воспринимай как комплимент )) Перенагрузка... перезагрузка.

Опубліковано:

Странный диагноз какой-то))

Знакомый билдер вчера сделал ЭКГ, впервые лет за десять ((Я уговорил. Говорит ничего не беспокоит, хуле его делать?

А оказалась аритмия и блокада левой ножки пучка Гиса и ещё там что-то.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...