OHIXA Опубліковано: 26 грудня 2012 Опубліковано: 26 грудня 2012 Алактин 2 таб. 90-95 грн. 8 таб, 388 грн, 1/2 табы раз в неделю мне хватает
Outlawif Опубліковано: 26 грудня 2012 Опубліковано: 26 грудня 2012 А где вообще брать это ИП? В апотеках он что то сильно не дешовый, достинекс 2 табы что около 250 грн. Чет ты как-то перегнул с достинекосом. У нас он стоит примерно 65-70 грн за табу, т.е. за 2 не более 140. Алактин вдвое дешевле, тоже нашел в аптеке.
peregar Опубліковано: 26 грудня 2012 Опубліковано: 26 грудня 2012 Алактин 2 таб. 90-95 грн. Ок. Спасибо. Поспрашиваю.
peregar Опубліковано: 26 грудня 2012 Опубліковано: 26 грудня 2012 Чет ты как-то перегнул с достинекосом. У нас он стоит примерно 65-70 грн за табу, т.е. за 2 не более 140. Алактин вдвое дешевле, тоже нашел в аптеке. Не чего не перегнул, спросил цену наднях в аптеке с издевательским названием "Аптека нізьких цін". У меня возле дома пластырь перцовый 2 грн, возле работы 8, в четыри раза разница. А ты думаешь между двумя городами в два раза разница это много.) В интеренете видел 180, но нет в наличии.
Outlawif Опубліковано: 26 грудня 2012 Опубліковано: 26 грудня 2012 Ну, в моей аптеке, в которой постоянно беру, достинекс последний раз брал по 67 грн за табу, без учета маво дисконту, там процентов 7 вроде. Алактин купил по 380 с копейками, это с учетом дисконта, за банку 8 табов. Эсли што - могу поспособствовать ) Если надо будет.
peregar Опубліковано: 26 грудня 2012 Опубліковано: 26 грудня 2012 Ну, в моей аптеке, в которой постоянно беру, достинекс последний раз брал по 67 грн за табу, без учета маво дисконту, там процентов 7 вроде. Алактин купил по 380 с копейками, это с учетом дисконта, за банку 8 табов. Эсли што - могу поспособствовать ) Если надо будет. Да я пока интересуюсь. В среду следующую сделаю анализ после этого курса, посмотрю что к чему. А на следующем хочу с треном, он вроди тоже 19-нор, зондирую почву навсяк случай))
Аристарх Опубліковано: 26 грудня 2012 Опубліковано: 26 грудня 2012 Вот только вчера интересовался о наличии и цене на достинекс-128 грн за две табы.
yobilovus Опубліковано: 28 лютого 2013 Опубліковано: 28 лютого 2013 що б таке з"їсти щоб гіно не росло? а то мені здається що на фону моїх проблем з гормонами почали з"являтись ущільнення під сосками
Faust Опубліковано: 28 лютого 2013 Опубліковано: 28 лютого 2013 що б таке з"їсти щоб гіно не росло? а то мені здається що на фону моїх проблем з гормонами почали з"являтись ущільнення під сосками тамоксифен. А у меня другой вопрос: как долго по продолжительности можно применять Алактин и Анастразол. Если курс примерно недель 20, то не долго ли будет применение этих препаратов на всей длине курса?
yobilovus Опубліковано: 28 лютого 2013 Опубліковано: 28 лютого 2013 соррі хлопці, скурив тему так і ніфіга не зрозумів: - анастрозол - тамоксифен - провіон - достинекс - алактин В мене ситуація наступна - підвищений естрадіол, почали з"являтись ущільнення під сосками (не знаю чи то просто жирок чи лізе гіно, свербіжу немає, при здавлюванні сосків виступає рідина, небагато - як піт - кілька малесеньких капельок) я так зрозумів мені потрібно прийнмати тамоксифен від гіно і анастрозол від підвищеного естрадіолу. якщо так - то які дозування повинні бути. дякую заздалегідь. з лікарями вже збився шукати - ніхто нічого конкретно сказати неможе - один каже що все практично в нормі, аж потім тільки бачить що порівнює мій показник х жіночим референтним значенням в першій половині циклу, інший відправляє мене робити глюкозне навантаження, третій - на здачу аналізів на інфекцію що передається статевим шляхом (до речі - добре що здав, багато нового дізнався), четверитий на узі простати і яїчок. а тим часом моє лібідо все падає і падає а соски відтопирюються (
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз