Cardopusher Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 (змінено) та прекрасно знают. за 120грн и хавчик. к сожалению видел тех людей. Почти все пенсионеры да студенты Змінено 25 листопада 2013 користувачем Cardopusher
Bilders Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 та прекрасно знают. за 120грн и хавчик. к сожалению видел тех людей. Почти все пенсионеры да студенты Так підкажи до кого підходити за розрахунком і що за меню?
Cardopusher Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 меня студентом на шару выганяли. Студент? Обратись к бабулькам или каким-то активистам. Те подскажут как заработать. В меню чай,бутерброды
Bilders Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 меня студентом на шару выганяли. Студент? Обратись к бабулькам или каким-то активистам. Те подскажут как заработать. В меню чай,бутерброды Сьогодні самі пропонували тим міліонерам що стоять на майдані допомогу продуктами харчування, от блін відмовили нам сказали ми їм даєм гроші нехай сходять в пузату хату і наїдяться. Щоб таке писати за всіх тих людей що стоять на Європейскі площі потрібно мати хоч якись аргумет...
Cardopusher Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 сам там стоял... и не раз.... и на шару,и за деньги... и за идею,и без всяких идей.... вот и навидался. на оранжевую выходил с друзьями,не за деньги... кричали,махали флагами и тд. Потом нам предложили бабло.. чего бы и нет??
yobilovus Опубліковано: 26 листопада 2013 Опубліковано: 26 листопада 2013 ты думаешь что то измениться, что вы на майдане поорете за деньги и с беркутом драться будите? щойно бачив ментів таких в чорному, то не беркут, а якість там інші ... так вони всі в захисних обладунках - на передпіччях і на гомілках металеві накладки МІЛІЦІЯ З НАРОДОМ!!!!
karlito78 Опубліковано: 26 листопада 2013 Опубліковано: 26 листопада 2013 щойно бачив ментів таких в чорному, то не беркут, а якість там інші ... скоріш за все ВВ.
Cell Опубліковано: 26 листопада 2013 Опубліковано: 26 листопада 2013 Що там відбувається зараз? Інформації мало.
Bilders Опубліковано: 26 листопада 2013 Опубліковано: 26 листопада 2013 Що там відбувається зараз? Інформації мало. стрічка новин Цитата: Читайте также: "Пресс-секретарям Тимошенко и Луценко взломали электронные почты и страницы в Фейсбуке" "Хакеры взломали интернет-издание "Цензор.Нет" и уничтожили все данные " "Вчера подвергся взлому сайт "Главком" "Украинская правда" подверглась хакерской атаке Хакеры взломали блог Луценко и заявили о крахе Евромайдана Хакеры взломали аккаунты Виталия Кличко в соцсетях "Молода команда" відпрацьовує технології??
t04k2 Опубліковано: 26 листопада 2013 Опубліковано: 26 листопада 2013 и кстати мождет стоит закрыть эту тему в плане майдана и тд..... ибо у всех взягляды разные и все живут разных регионах, а для майдана есть тематический сайт я думаю
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз