Admin Опубліковано: 25 січня 2009 Автор Опубліковано: 25 січня 2009 Клас! А по-моєму, все по-справедливості, ну по крайній мірі так здається на перший погляд. Я звісно не суддя шоб там судити, але дивлячись на фотки-все здається справедливо. Я щось за японця довольний, молодець, після перерви і зайняти четверте місце... Я думаю що це клас! До речі, хотів спитати, а десь буде виложено відео цих змагань? Просто вчора пряма трансляція щось не дужо порадовала, а фінальної частини я взагалі не бачив - дрихнув... :lazy2: Ну що поробиш... :ah: Там же где и прямая трансляция была, есть ссылка на скачивание, только там написано что скоро.
whatsa Опубліковано: 25 січня 2009 Опубліковано: 25 січня 2009 (змінено) РОССИЯНЕ В :JC_moon: :ap: Кстати что у Ямагаши с левой рукой?Она значительно меньше правой!! Вроде у остальных товарищей ББ такого не наблюдается. :bw: Змінено 25 січня 2009 користувачем whatsa
Schranz Опубліковано: 25 січня 2009 Опубліковано: 25 січня 2009 мне хотя-б такую правую как у него левая....
palyanucya Опубліковано: 26 січня 2009 Опубліковано: 26 січня 2009 РОССИЯНЕ В :JC_moon: :sarcastic: :ap: Кстати что у Ямагаши с левой рукой?Она значительно меньше правой!! Вроде у остальных товарищей ББ такого не наблюдается. :bw: ага! десь на сантиментра 2-3!!!
Илья Опубліковано: 26 січня 2009 Опубліковано: 26 січня 2009 Помоему обе нормальные.Ну может где-то на 1-1,5 см меньше, так это нормально! :Koshechka_08:
Admin Опубліковано: 26 січня 2009 Автор Опубліковано: 26 січня 2009 У меня всю жизнь разница между руками 2 см.. Живой вроди.
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 26 січня 2009 Опубліковано: 26 січня 2009 У меня всю жизнь разница между руками 2 см.. Живой вроди. А у мене 1 см... :bk:
SHOTA Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 А у мене 1 см... :bk: у меня бывает разница в 1 см, но я стараюсь наверстать отстающий бицепс
palyanucya Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 у меня бывает разница в 1 см, но я стараюсь наверстать отстающий бицепс в мене різниця десь 5-6мм
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз