Перейти до публікації

Перетрен + либидо

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Тоже случалось, но я это связываю с морально-физическим истощением организма.

После хороших выходных, или отдыха от тренировок около 5-7 дней, и снова как новенький

• Відповіді 98
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

20

• Outlawif

19

• vooglooskr

19

• MaJ0r

8

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Небольшой апдейт

После 0.25 кабера упал с 1456 до 700.

Планирую сегодня съест ещё половину таблетки.

По устранению проблемы отпишусь

Анализ
Screenshot_20210715_151705_Word.jpg

Съел 2 таб кабера по 0.25 . пролактин с 1456 пришел в рефы.

скрин
Снимок.JPG
Опубліковано:

а самочувствие как-то изменилось в лучшую сторону?

Опубліковано:

Да, всё в порядке, спасибо. 5 дней отдохнул от зала, прокатился на море. С эрекцией так же проблема ушла.

Опубліковано:

и яйца

Опубліковано:

Большие вопросы по части квалификации данного эксперта (

• 1 місяць потому...
Опубліковано:

Хеллоу, гайз. Я тут новичок, мені 26 років, вага 83, ріст 183. Можливо трохи не в тему, але вибачте, я був би вдячний за будь-які поради - не кидайте, пліз, камнями і помідорами)). Я перечитав практично всю гіліку цієї теми - Ви шарите, чим будь-які топові андрологи).

Проблема в тому, що приблизно як 2 -3 роки в мене десь провтикалось лібідо - моторчик в голові взагалі не заводиться з якою дівчною я б не був, те саме із порн.

Соррі за подробиці, але постійно приходиться його піднімати рукою, щоб хоча б якийсь секс був. Через це багато дівчат просто злилось (типу я тобі не подобаюсь, що в тебе на мене навіть не встає і т.д.) прост

не життя, а пекло((( Хоча зранку ранковий стояк часто є і по ургології в цих місцях ніколи нічого не боліло і дискомфорту не було.

Перестав вже як місяці 3 займатись мастурб., сексом і дивитись порн. Пішов в зал, з надіюєю, що він трохи щось змінить. Зараз в ньому херачу практично кожен день. З позитиву - почали частенько снитись еро. сни яких раніше практично не було і все.

Перед залом, літом, здавав аналізи (прикреплю ці результати). Хочу на наст. неділі піти в "Івітро" і здати аналізи.

Направте, будь ласка, по можливості, які аналізи можливо, ще потрібно здати, в цю сторону (щитовидка, кортизол, вітаміни, печінка, чи ще щось?), щоб повністю закрити тему, що стосується лібідо. Якщо по аналізам буде все в нормі, буду вже копати в сторону голови. Буду вдячний за будь-які поради, напрямки і вибачте якщо що.

(По симптомам: повністю нульове лібідо, підвищена потливість, і соски в мене набухлі (ніякого дискомофрту вони не приносять і рідина ніяка з них не виходить), більше нічого не турбує взагалі. (З ліків нічого не приймав і не приймаю).

анализы__4_.jpg

Опубліковано:
і соски в мене набухлі
судя по анализам, высокий пролактин

его можно сбить кабазером, но желательно установить причину его повышения

этот гормон ОЧЕНЬ влияет на либидо

интересно какая была подготовка к сдаче этих анализов, так как их нельзя сдавать с бухты-барахты

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...