sergeyonline13 Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 лично я бы делал раз в 2 месяца и сколько ставить надо всего 5к, по 1к раз в три дня хватит? или надо смотреть по состоянию?
Папандопуло Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 и сколько ставить надо всего 5к, по 1к раз в три дня хватит? или надо смотреть по состоянию? идеальный вариант. Так и ставь
Faust Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 я ставлю 2000 ед раз в неделю и яйца растут )
Папандопуло Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 я ставлю 2000 ед раз в неделю и яйца растут ) ..если б их качать ещё))
sergeyonline13 Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 я ставлю 2000 ед раз в неделю и яйца растут ) а сколько недель ставишь?
Папандопуло Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 (змінено) а сколько недель ставишь? сыч, епта, ну это же профилактика. 1раз 2к в месяц мне имхо хватает. Ну а так, кто как хочет так и делает. Фауст писал же уже... Змінено 3 січня 2014 користувачем Папандопуло
sergeyonline13 Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 сыч, епта, ну это же профилактика. 1раз 2к в месяц мне имхо хватает. Ну а так, кто как хочет так и делает. Фауст писал же уже... ок ясно буду смотреть по состоянию) по поводу профилактики, странно было когда тесто первый раз ставил по 50 чд то на 5 неделе очень сильно поджались что аж не видно было, а вот недавно ставил тоже 50чд + 30 метахи и до 7 недели как новые были, на 8 токо чуть меньше стали
Папандопуло Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 ок ясно буду смотреть по состоянию) по поводу профилактики, странно было когда тесто первый раз ставил по 50 чд то на 5 неделе очень сильно поджались что аж не видно было, а вот недавно ставил тоже 50чд + 30 метахи и до 7 недели как новые были, на 8 токо чуть меньше стали парень в зале молодой как ты, год уже без гонады. Норм, говорит... Я кстати тоже не особо увлекаюсь. Вредно это.
sergeyonline13 Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 парень в зале молодой как ты, год уже без гонады. Норм, говорит... Я кстати тоже не особо увлекаюсь. Вредно это. Норм говорит, в трусах ничего не мешает))) В каком плане вредно?
yobilovus Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 виходячи з того що останнім часом багато різних дозувань гонади продають і відсутністю єдиної думки щодо користування пощу тут інструкцію від аптечного гонатропіну хоріонічного (вичистив те, що стосується жінок), давайте разом подумаємо: Гонадотропін хоріонічний ПоказатьМіжнародна назва: Гонадотропін хоріонічний (Gonadotrophin chorionic) Група: Лютеїнізуючий засіб (6) Діючі речовини: Гонадотропін хоріонічний Лікарська форма: ліофілізат для приготування розчину для внутрішньом'язового введення Фармакологічна дія: Гормональний препарат, що виділяється із сечі вагітних жінок. Надає лютеїнізуючого і фолікулостимулюючого дію. Стимулює синтез статевих гормонів в яєчниках і тестикулах, овуляцію, сперматогенез, забезпечує функцію жовтого тіла; стимулює розвиток статевих органів і вторинних статевих ознак. Показання: Гіпофункція статевих залоз (обумовлена порушенням діяльності гіпоталамуса і гіпофіза). У чоловіків: генетичні порушення: гипогенитализм, синдром; гіпоплазія тестикул, крипторхізм; адіпозогенітальная синдром, гіпофізарний нанізм, статевий інфантилізм; олігоастеноспермія, азооспермія. Протипоказання: Гіперчутливість, рак яєчників, пухлина гіпофіза; андрогензалежних пухлини; гіпотиреоз, недостатність надниркових залоз, гіперпролактинемія; дисгенезія гонад, Підлітковий вік, ІХС, артеріальна гіпертензія, ХНН, бронхіальна астма, мігрень. Побічні дії: Місцеві реакції (біль у місці введення, гіперемія), головний біль, підвищена стомлюваність, дратівливість, тривожність, депресія, алергічні реакції; придушення гонадотропної функції гіпофіза. У чоловіків - затримка рідини, набряки, підвищена чутливість сосків молочних залоз, гінекомастія, збільшення тестикул в паховій каналі (при крипторхізмі). Спосіб застосування та дози: В / м. Для чоловіків - 0.5-2 МЕ 1 раз на добу 2-3 рази в тиждень, протягом 1.5-3 міс. При гіпогонадотропного гіпогонадизмі - 1.5-6 МЕ (у комбінації з менотропинами) 1 раз на тиждень. З метою диференціальної діагностики крипторхізму і гіпогонадотропного гіпогонадизму - одноразово, 5 тис.МЕ. При крипторхізмі: у віці до 6 років - 0.5-1 МЕ 2 рази на тиждень, протягом 6 тижнів; старше 6 років - 1.5 МЕ 2 рази на тиждень, протягом 6 тижнів. При ідіопатичною нормогонадотропною олігоспермії - 5 МЕ щотижня протягом 3 міс разом з менотропинами. При олігоспермії і астеносперміі, обумовлених відносної андрогенної недостатністю, - 2.5 МЕ кожні 5 днів або 10 МЕ 1 раз в 2 тижні протягом 3 міс. Особливі вказівки: У чоловіків неефективний при високих вмістах ФСГ. Тривале введення може призвести до утворення антитіл до препарату.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз