Перейти до публікації

Гонадотропин хорионический

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
лично я бы делал раз в 2 месяца

и сколько ставить надо

всего 5к, по 1к раз в три дня хватит? или надо смотреть по состоянию?

• Відповіді 1,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

154

• andreyyy

77

• Faust

73

• wolf

51

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 154 публікації

• andreyyy

andreyyy 77 публікацій

• Faust

Faust 73 публікації

• wolf

wolf 51 публікація

Опубліковано:
и сколько ставить надо

всего 5к, по 1к раз в три дня хватит? или надо смотреть по состоянию?

идеальный вариант. Так и ставь

Опубліковано:

я ставлю 2000 ед раз в неделю и яйца растут )

Опубліковано:

..если б их качать ещё))

Опубліковано:

а сколько недель ставишь?

Опубліковано: (змінено)
а сколько недель ставишь?

сыч, епта, ну это же профилактика. 1раз 2к в месяц мне имхо хватает. Ну а так, кто как хочет так и делает.

Фауст писал же уже...

Змінено користувачем Папандопуло
Опубліковано:
сыч, епта, ну это же профилактика. 1раз 2к в месяц мне имхо хватает. Ну а так, кто как хочет так и делает.

Фауст писал же уже...

ок ясно буду смотреть по состоянию)

по поводу профилактики, странно было когда тесто первый раз ставил по 50 чд то на 5 неделе очень сильно поджались что аж не видно было, а вот недавно ставил тоже 50чд + 30 метахи и до 7 недели как новые были, на 8 токо чуть меньше стали

Опубліковано:
ок ясно буду смотреть по состоянию)

по поводу профилактики, странно было когда тесто первый раз ставил по 50 чд то на 5 неделе очень сильно поджались что аж не видно было, а вот недавно ставил тоже 50чд + 30 метахи и до 7 недели как новые были, на 8 токо чуть меньше стали

парень в зале молодой как ты, год уже без гонады. Норм, говорит...

Я кстати тоже не особо увлекаюсь. Вредно это.

Опубліковано:
парень в зале молодой как ты, год уже без гонады. Норм, говорит...

Я кстати тоже не особо увлекаюсь. Вредно это.

Норм говорит, в трусах ничего не мешает)))

В каком плане вредно?

Опубліковано:

виходячи з того що останнім часом багато різних дозувань гонади продають і відсутністю єдиної думки щодо користування

пощу тут інструкцію від аптечного гонатропіну хоріонічного (вичистив те, що стосується жінок), давайте разом подумаємо:

Гонадотропін хоріонічний

Показать
Міжнародна назва: Гонадотропін хоріонічний (Gonadotrophin chorionic)

Група: Лютеїнізуючий засіб (6)

Діючі речовини: Гонадотропін хоріонічний

Лікарська форма: ліофілізат для приготування розчину для внутрішньом'язового введення

Фармакологічна дія: Гормональний препарат, що виділяється із сечі вагітних жінок. Надає лютеїнізуючого і фолікулостимулюючого дію. Стимулює синтез статевих гормонів в яєчниках і тестикулах, овуляцію, сперматогенез, забезпечує функцію жовтого тіла; стимулює розвиток статевих органів і вторинних статевих ознак.

Показання: Гіпофункція статевих залоз (обумовлена порушенням діяльності гіпоталамуса і гіпофіза). У чоловіків: генетичні порушення: гипогенитализм, синдром; гіпоплазія тестикул, крипторхізм; адіпозогенітальная синдром, гіпофізарний нанізм, статевий інфантилізм; олігоастеноспермія, азооспермія.

Протипоказання: Гіперчутливість, рак яєчників, пухлина гіпофіза; андрогензалежних пухлини; гіпотиреоз, недостатність надниркових залоз, гіперпролактинемія; дисгенезія гонад, Підлітковий вік, ІХС, артеріальна гіпертензія, ХНН, бронхіальна астма, мігрень.

Побічні дії: Місцеві реакції (біль у місці введення, гіперемія), головний біль, підвищена стомлюваність, дратівливість, тривожність, депресія, алергічні реакції; придушення гонадотропної функції гіпофіза. У чоловіків - затримка рідини, набряки, підвищена чутливість сосків молочних залоз, гінекомастія, збільшення тестикул в паховій каналі (при крипторхізмі).

Спосіб застосування та дози: В / м.

Для чоловіків - 0.5-2 МЕ 1 раз на добу 2-3 рази в тиждень, протягом 1.5-3 міс.

При гіпогонадотропного гіпогонадизмі - 1.5-6 МЕ (у комбінації з менотропинами) 1 раз на тиждень.

З метою диференціальної діагностики крипторхізму і гіпогонадотропного гіпогонадизму - одноразово, 5 тис.МЕ.

При крипторхізмі: у віці до 6 років - 0.5-1 МЕ 2 рази на тиждень, протягом 6 тижнів; старше 6 років - 1.5 МЕ 2 рази на тиждень, протягом 6 тижнів.

При ідіопатичною нормогонадотропною олігоспермії - 5 МЕ щотижня протягом 3 міс разом з менотропинами.

При олігоспермії і астеносперміі, обумовлених відносної андрогенної недостатністю, - 2.5 МЕ кожні 5 днів або 10 МЕ 1 раз в 2 тижні протягом 3 міс.

Особливі вказівки: У чоловіків неефективний при високих вмістах ФСГ. Тривале введення може призвести до утворення антитіл до препарату.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...