Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
лично я бы делал раз в 2 месяца

и сколько ставить надо

всего 5к, по 1к раз в три дня хватит? или надо смотреть по состоянию?

• Ответов 1.2 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

154

• andreyyy

77

• Terror

73

• wolf

51

Топ авторов темы

Опубликовано
и сколько ставить надо

всего 5к, по 1к раз в три дня хватит? или надо смотреть по состоянию?

идеальный вариант. Так и ставь

Опубликовано

я ставлю 2000 ед раз в неделю и яйца растут )

Опубликовано

..если б их качать ещё))

Опубликовано

а сколько недель ставишь?

Опубликовано (изменено)
а сколько недель ставишь?

сыч, епта, ну это же профилактика. 1раз 2к в месяц мне имхо хватает. Ну а так, кто как хочет так и делает.

Фауст писал же уже...

Изменено пользователем Папандопуло
Опубликовано
сыч, епта, ну это же профилактика. 1раз 2к в месяц мне имхо хватает. Ну а так, кто как хочет так и делает.

Фауст писал же уже...

ок ясно буду смотреть по состоянию)

по поводу профилактики, странно было когда тесто первый раз ставил по 50 чд то на 5 неделе очень сильно поджались что аж не видно было, а вот недавно ставил тоже 50чд + 30 метахи и до 7 недели как новые были, на 8 токо чуть меньше стали

Опубликовано
ок ясно буду смотреть по состоянию)

по поводу профилактики, странно было когда тесто первый раз ставил по 50 чд то на 5 неделе очень сильно поджались что аж не видно было, а вот недавно ставил тоже 50чд + 30 метахи и до 7 недели как новые были, на 8 токо чуть меньше стали

парень в зале молодой как ты, год уже без гонады. Норм, говорит...

Я кстати тоже не особо увлекаюсь. Вредно это.

Опубликовано
парень в зале молодой как ты, год уже без гонады. Норм, говорит...

Я кстати тоже не особо увлекаюсь. Вредно это.

Норм говорит, в трусах ничего не мешает)))

В каком плане вредно?

Опубликовано

виходячи з того що останнім часом багато різних дозувань гонади продають і відсутністю єдиної думки щодо користування

пощу тут інструкцію від аптечного гонатропіну хоріонічного (вичистив те, що стосується жінок), давайте разом подумаємо:

Гонадотропін хоріонічний

Показать
Міжнародна назва: Гонадотропін хоріонічний (Gonadotrophin chorionic)

Група: Лютеїнізуючий засіб (6)

Діючі речовини: Гонадотропін хоріонічний

Лікарська форма: ліофілізат для приготування розчину для внутрішньом'язового введення

Фармакологічна дія: Гормональний препарат, що виділяється із сечі вагітних жінок. Надає лютеїнізуючого і фолікулостимулюючого дію. Стимулює синтез статевих гормонів в яєчниках і тестикулах, овуляцію, сперматогенез, забезпечує функцію жовтого тіла; стимулює розвиток статевих органів і вторинних статевих ознак.

Показання: Гіпофункція статевих залоз (обумовлена порушенням діяльності гіпоталамуса і гіпофіза). У чоловіків: генетичні порушення: гипогенитализм, синдром; гіпоплазія тестикул, крипторхізм; адіпозогенітальная синдром, гіпофізарний нанізм, статевий інфантилізм; олігоастеноспермія, азооспермія.

Протипоказання: Гіперчутливість, рак яєчників, пухлина гіпофіза; андрогензалежних пухлини; гіпотиреоз, недостатність надниркових залоз, гіперпролактинемія; дисгенезія гонад, Підлітковий вік, ІХС, артеріальна гіпертензія, ХНН, бронхіальна астма, мігрень.

Побічні дії: Місцеві реакції (біль у місці введення, гіперемія), головний біль, підвищена стомлюваність, дратівливість, тривожність, депресія, алергічні реакції; придушення гонадотропної функції гіпофіза. У чоловіків - затримка рідини, набряки, підвищена чутливість сосків молочних залоз, гінекомастія, збільшення тестикул в паховій каналі (при крипторхізмі).

Спосіб застосування та дози: В / м.

Для чоловіків - 0.5-2 МЕ 1 раз на добу 2-3 рази в тиждень, протягом 1.5-3 міс.

При гіпогонадотропного гіпогонадизмі - 1.5-6 МЕ (у комбінації з менотропинами) 1 раз на тиждень.

З метою диференціальної діагностики крипторхізму і гіпогонадотропного гіпогонадизму - одноразово, 5 тис.МЕ.

При крипторхізмі: у віці до 6 років - 0.5-1 МЕ 2 рази на тиждень, протягом 6 тижнів; старше 6 років - 1.5 МЕ 2 рази на тиждень, протягом 6 тижнів.

При ідіопатичною нормогонадотропною олігоспермії - 5 МЕ щотижня протягом 3 міс разом з менотропинами.

При олігоспермії і астеносперміі, обумовлених відносної андрогенної недостатністю, - 2.5 МЕ кожні 5 днів або 10 МЕ 1 раз в 2 тижні протягом 3 міс.

Особливі вказівки: У чоловіків неефективний при високих вмістах ФСГ. Тривале введення може призвести до утворення антитіл до препарату.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...