Дід Опубліковано: 2 серпня 2017 Опубліковано: 2 серпня 2017 Мне понравилось. Подросли вроде andreyyy, Ти що його колиш для того щоб яйця підросли? :dc: :dc:
andreyyy Опубліковано: 2 серпня 2017 Опубліковано: 2 серпня 2017 andreyyy, Ти що його колиш для того щоб яйця підросли? :dc: :dc: прикинь
Outlawif Опубліковано: 3 серпня 2017 Опубліковано: 3 серпня 2017 Ти що його колиш для того щоб яйця підросли? А зачем его еще можно колоть? оО :dc: :dc:
Дід Опубліковано: 3 серпня 2017 Опубліковано: 3 серпня 2017 А зачем его еще можно колоть? оО 0utlaw, Почитай інструкцію... P.S.Дякую, тепер я знаю, що ХГЧ для того щоб яйця були слонячими :dc:
Outlawif Опубліковано: 3 серпня 2017 Опубліковано: 3 серпня 2017 Почитай інструкцію... Инструкция для больных людей, а сейчас речь о том, зачем хгч здоровым :dc:
Дід Опубліковано: 3 серпня 2017 Опубліковано: 3 серпня 2017 Вам видніше-ви ж його використовуєте-я ні... а сейчас речь о том, зачем хгч здоровым 0utlaw, Я здоровий і мені він не потрібен, а ти його для чого використовуєш?
Outlawif Опубліковано: 3 серпня 2017 Опубліковано: 3 серпня 2017 а ти його для чого використовуєш? щоб яйця підросли Выяснили же уже. Больше незачем.
Дід Опубліковано: 3 серпня 2017 Опубліковано: 3 серпня 2017 Саме головне його "правильно" використовувати, а то може бути ось так :dc: :dc: Одно из побочных явлений, на которое следует обратить внимание атлетам, описывается в книге "Смерть в комнате 2" Б. Тольдмана: "Интересный аспект, который влечет за собой неправильное применение этого препарата, состоит в том, что мужчины, наконец, однажды замечают, что чувствуют себя, словно беременные, так как начинают страдать полнотой, рвотой, утренней дурнотой, т. е. всеми симптомами, которые обычно радуют женщин...(спортвікі)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз