Faust Опубліковано: 28 липня 2017 Опубліковано: 28 липня 2017 почем брал? https://medbrowse.com.ua/pregnil-cena/ukraina
andreyyy Опубліковано: 28 липня 2017 Опубліковано: 28 липня 2017 почем брал? Хотя это дорогая штукенция, по-моему там 5000 стоит примерно одинаково ) 198
Дід Опубліковано: 2 серпня 2017 Опубліковано: 2 серпня 2017 Мне понравилось. Подросли вроде andreyyy, Ти що його колиш для того щоб яйця підросли? :dc: :dc:
andreyyy Опубліковано: 2 серпня 2017 Опубліковано: 2 серпня 2017 andreyyy, Ти що його колиш для того щоб яйця підросли? :dc: :dc: прикинь
Outlawif Опубліковано: 3 серпня 2017 Опубліковано: 3 серпня 2017 Ти що його колиш для того щоб яйця підросли? А зачем его еще можно колоть? оО :dc: :dc:
Дід Опубліковано: 3 серпня 2017 Опубліковано: 3 серпня 2017 А зачем его еще можно колоть? оО 0utlaw, Почитай інструкцію... P.S.Дякую, тепер я знаю, що ХГЧ для того щоб яйця були слонячими :dc:
Outlawif Опубліковано: 3 серпня 2017 Опубліковано: 3 серпня 2017 Почитай інструкцію... Инструкция для больных людей, а сейчас речь о том, зачем хгч здоровым :dc:
Дід Опубліковано: 3 серпня 2017 Опубліковано: 3 серпня 2017 Вам видніше-ви ж його використовуєте-я ні... а сейчас речь о том, зачем хгч здоровым 0utlaw, Я здоровий і мені він не потрібен, а ти його для чого використовуєш?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз