Перейти до публікації

Гонадотропин хорионический

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Яйца подросли после первой инъекции.
Замеры по диаметру, весу, денситометрия, ультразвук, рентген? )

• Відповіді 1,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

154

• andreyyy

77

• Faust

73

• wolf

51

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 154 публікації

• andreyyy

andreyyy 77 публікацій

• Faust

Faust 73 публікації

• wolf

wolf 51 публікація

Опубліковано:

А в теории как думаете через года 3-4 гзт без гонады реально ли восстановить исходный уровнень гормонов и фертильность?

Опубліковано:
Замеры по диаметру, весу, денситометрия, ультразвук, рентген? )

пальпация

Опубліковано:
А в теории как думаете через года 3-4 гзт без гонады реально ли восстановить исходный уровнень гормонов и фертильность?

а зачем без гонады и какой смысл так долго восстанавливать? Или это уже постфактум?

Опубліковано:
постфактум
MaJ0r,

Постфактум.если выяснилось что нужно восстановить.

Опубліковано:
MaJ0r,

Постфактум.если выяснилось что нужно восстановить.

хз, мне было бы интересно посмотреть на анализы до восстановления и после. Может уже и восстановилось все давно

Опубліковано:

Фертильность реально. С вероятностью процентов 98. Если до фармы был порядок.

Исходный уровень хз, как повезет. С некоторой вероятностью. С некоторой вероятностью даже выше исходного. С некоторой - ниже.

Но долго.

Опубліковано:

Друзі! Будь-ласка можете розжувати для особливо тупих! Як правильно розводить ХГЧ? Завтра прийде мені ХГЧ від Канади,(Canada Peptides Human chorionic gonadotropin 5000 IU) я планую ставити рекомендовану дозу в 1500 раз в 5 днів, то 1-ї віали мені вистачить десь на 3 інжекта?

Значить я в аптеці купую розчин натрію хлорид ...(чи може краще лідокаїн) і розмішую...як? Я читав, що ХГЧ зберігається в розчиненому виді від 5 годин до 4 днів, і кожен день ефективність меньшає. Також читав, що він не любить стряхуваннь і що струю зі шприца треба лити на бік стінки віали. А якщо скажімо аккуратно розпиляти віалу і поділти на три частини висипавши легенько в 3 віали, щоб робавляти не втрачаючи властивостей, чи це тупо? Або скажімо якщо розбавити всю віалу, то скільки кубиків натрій хлориду я маю додати в сухий розчин? На скільки я знову зрозумів по форуму, що один інжект гонади це десь 2 куби розчину, виходить що в віалу необхідно влити близько 5,5 куба натрію хлориду? Чи в мене зовім не правильна математика? Розпишіть будь-ласка поетапно друзі!

Опубліковано:

Разведи в 1мл и в нем будет 5000 ед гонады.

И раздели 1 мл на три раза.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...