Outlawif Опубліковано: 6 вересня 2018 Опубліковано: 6 вересня 2018 Яйца подросли после первой инъекции. Замеры по диаметру, весу, денситометрия, ультразвук, рентген? )
Orvex Опубліковано: 6 вересня 2018 Опубліковано: 6 вересня 2018 А в теории как думаете через года 3-4 гзт без гонады реально ли восстановить исходный уровнень гормонов и фертильность?
coleman79 Опубліковано: 6 вересня 2018 Опубліковано: 6 вересня 2018 Замеры по диаметру, весу, денситометрия, ультразвук, рентген? ) пальпация
MaJ0r Опубліковано: 6 вересня 2018 Опубліковано: 6 вересня 2018 А в теории как думаете через года 3-4 гзт без гонады реально ли восстановить исходный уровнень гормонов и фертильность? а зачем без гонады и какой смысл так долго восстанавливать? Или это уже постфактум?
Orvex Опубліковано: 6 вересня 2018 Опубліковано: 6 вересня 2018 постфактум MaJ0r, Постфактум.если выяснилось что нужно восстановить.
MaJ0r Опубліковано: 6 вересня 2018 Опубліковано: 6 вересня 2018 MaJ0r, Постфактум.если выяснилось что нужно восстановить. хз, мне было бы интересно посмотреть на анализы до восстановления и после. Может уже и восстановилось все давно
Outlawif Опубліковано: 6 вересня 2018 Опубліковано: 6 вересня 2018 Фертильность реально. С вероятностью процентов 98. Если до фармы был порядок. Исходный уровень хз, как повезет. С некоторой вероятностью. С некоторой вероятностью даже выше исходного. С некоторой - ниже. Но долго.
ципіонат-енантат Опубліковано: 11 вересня 2018 Опубліковано: 11 вересня 2018 Друзі! Будь-ласка можете розжувати для особливо тупих! Як правильно розводить ХГЧ? Завтра прийде мені ХГЧ від Канади,(Canada Peptides Human chorionic gonadotropin 5000 IU) я планую ставити рекомендовану дозу в 1500 раз в 5 днів, то 1-ї віали мені вистачить десь на 3 інжекта? Значить я в аптеці купую розчин натрію хлорид ...(чи може краще лідокаїн) і розмішую...як? Я читав, що ХГЧ зберігається в розчиненому виді від 5 годин до 4 днів, і кожен день ефективність меньшає. Також читав, що він не любить стряхуваннь і що струю зі шприца треба лити на бік стінки віали. А якщо скажімо аккуратно розпиляти віалу і поділти на три частини висипавши легенько в 3 віали, щоб робавляти не втрачаючи властивостей, чи це тупо? Або скажімо якщо розбавити всю віалу, то скільки кубиків натрій хлориду я маю додати в сухий розчин? На скільки я знову зрозумів по форуму, що один інжект гонади це десь 2 куби розчину, виходить що в віалу необхідно влити близько 5,5 куба натрію хлориду? Чи в мене зовім не правильна математика? Розпишіть будь-ласка поетапно друзі!
Пропионатычь Опубліковано: 11 вересня 2018 Опубліковано: 11 вересня 2018 Разведи в 1мл и в нем будет 5000 ед гонады. И раздели 1 мл на три раза.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз