Перейти до публікації

Гонадотропин хорионический

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Удобней 1 куб/1 инжект

Т.е. залить 3 кубами.

Если залить 1, да делить его на 3 части, то много отходов.

3 раза по 1 точке в носике - это уже минус 30%

Лидокаин причем, вообще не понял.

Я физраствором разбавляю.

Хранить в холодильнике - то само собой.

Сколько там останется никто не скажет.

Я если делю, то использую более короткие протоколы. Например, через 2 дня на третий.

• Відповіді 1,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

154

• andreyyy

77

• Faust

73

• wolf

51

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 154 публікації

• andreyyy

andreyyy 77 публікацій

• Faust

Faust 73 публікації

• wolf

wolf 51 публікація

Опубліковано:

Я всегда так делаю.

Развел в 1 мл, сразу набрал в инсулинку и колю.

Не знаю, что там остается.

Опубліковано:
Удобней 1 куб/1 инжект

Лидокаин причем, вообще не понял.

Я физраствором разбавляю.

Я если делю, то использую более короткие протоколы. Например, через 2 дня на третий.

Хтось із форуман питав у Кіріла чи можна лідокаїном розводити, він сказав, що так само як і натрій хлоридом.

Мене цікавить більше всього ТАКЕ ПИТАННЯ якщо віалу відкрити і В СУХОМУ ВИГЛЯДІ розділити на 3 частини і лише потім розбавляти, чи не буде так краще зберігатись гонада, чи під час розділення вона взагалі здохне? Розділив собі на 3 порції порошочок в віалі і потім по факту коли треба розчинив собі в 1 кубі тритину і ставиш.

Ще я багато раз чув, що її не можна трясти, але ж під час транспортування поштою я впевненний, що трясли та перевертали неоднократно.

Доречі диллер Canada казав, що розчинника немає в комплекті, але в коробці була ампула на ній написано Bactericistatin water l for injection (benzil-alcohol 0.9). Це тіпа для протірки жопи, на скільки я поняв?

Ще питання до представників канада пептидас на форумі, чому в інструкції написано наступне "Лише для дослідів, ні в якому разі не приміняти на людях" щось мене цей надпис напружує.

Опубліковано:

Это бактериостатическая вода. Разводи себе спокойно и храниться гонада будет долго и нудно.

ПыСы делить сухую смесь это вообще новинка.

Опубліковано:
ПыСы делить сухую смесь это вообще новинка.
Пропионатычь,

та то я сам собі таке придумав. Цікаво може комусь до мене в голову таке взбрідало, або хто реально шарить в фармакологічних властивостях препарату може пояснити можна так робити, чи ні.

На упаковці чітко сказано, що термін придатності розведенного препарату складає 48 годин, тобо 2 доби. Я навіть не знаю, ніколи з таким не стикався. Хтось каже натрій хлоридом розводити, ти кажеш цією дурнею...я уже даже не знаю.

Опубліковано:

разведи бак-водой, вальни половину (2500), а через 3 суток вальни вторую, так стопудов все ДВ останется

про "делить порошок на части" не чуди )) так, в пизирьке, стерильно, как-никак))

Опубліковано:

ганада не є на стільки жопо-розривною щоб приміняти новокаїн.. а ще тим більше лідокаїн...

Новокаїном радять розводити антибіотики дітям, щоб не рвало дупки)

Лідокаїном для тих хто ставить по центрі булки ахахаха)))

Опубліковано:

Бактериостатическая вода позволяет хранить раствор намного дольше.

Таких чудес до тебя никто не выдумывпл))

Опубліковано:
ганада не є на стільки жопо-розривною щоб приміняти новокаїн.. а ще тим більше лідокаїн...

Я тебе больше скажу, только тссс! никому! Гонаду вообще "в дупу" ставить не надо, она отлично работает при подкожных инжектах. А это горааааздо проще и безболезненнее

Опубліковано:

Энантат, учи мат часть.

Иначе будут неувязки.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...