andreyyy Опубликовано 11 сентября, 2018 Опубликовано 11 сентября, 2018 Удобней 1 куб/1 инжект Т.е. залить 3 кубами. Если залить 1, да делить его на 3 части, то много отходов. 3 раза по 1 точке в носике - это уже минус 30% Лидокаин причем, вообще не понял. Я физраствором разбавляю. Хранить в холодильнике - то само собой. Сколько там останется никто не скажет. Я если делю, то использую более короткие протоколы. Например, через 2 дня на третий.
Пропионатычь Опубликовано 11 сентября, 2018 Опубликовано 11 сентября, 2018 Я всегда так делаю. Развел в 1 мл, сразу набрал в инсулинку и колю. Не знаю, что там остается.
ципіонат-енантат Опубликовано 11 сентября, 2018 Опубликовано 11 сентября, 2018 Удобней 1 куб/1 инжект Лидокаин причем, вообще не понял. Я физраствором разбавляю. Я если делю, то использую более короткие протоколы. Например, через 2 дня на третий. Хтось із форуман питав у Кіріла чи можна лідокаїном розводити, він сказав, що так само як і натрій хлоридом. Мене цікавить більше всього ТАКЕ ПИТАННЯ якщо віалу відкрити і В СУХОМУ ВИГЛЯДІ розділити на 3 частини і лише потім розбавляти, чи не буде так краще зберігатись гонада, чи під час розділення вона взагалі здохне? Розділив собі на 3 порції порошочок в віалі і потім по факту коли треба розчинив собі в 1 кубі тритину і ставиш. Ще я багато раз чув, що її не можна трясти, але ж під час транспортування поштою я впевненний, що трясли та перевертали неоднократно. Доречі диллер Canada казав, що розчинника немає в комплекті, але в коробці була ампула на ній написано Bactericistatin water l for injection (benzil-alcohol 0.9). Це тіпа для протірки жопи, на скільки я поняв? Ще питання до представників канада пептидас на форумі, чому в інструкції написано наступне "Лише для дослідів, ні в якому разі не приміняти на людях" щось мене цей надпис напружує.
Пропионатычь Опубликовано 11 сентября, 2018 Опубликовано 11 сентября, 2018 Это бактериостатическая вода. Разводи себе спокойно и храниться гонада будет долго и нудно. ПыСы делить сухую смесь это вообще новинка.
ципіонат-енантат Опубликовано 11 сентября, 2018 Опубликовано 11 сентября, 2018 ПыСы делить сухую смесь это вообще новинка. Пропионатычь, та то я сам собі таке придумав. Цікаво може комусь до мене в голову таке взбрідало, або хто реально шарить в фармакологічних властивостях препарату може пояснити можна так робити, чи ні. На упаковці чітко сказано, що термін придатності розведенного препарату складає 48 годин, тобо 2 доби. Я навіть не знаю, ніколи з таким не стикався. Хтось каже натрій хлоридом розводити, ти кажеш цією дурнею...я уже даже не знаю.
Jus Опубликовано 11 сентября, 2018 Опубликовано 11 сентября, 2018 разведи бак-водой, вальни половину (2500), а через 3 суток вальни вторую, так стопудов все ДВ останется про "делить порошок на части" не чуди )) так, в пизирьке, стерильно, как-никак))
Oleksandr Armstrong Опубликовано 11 сентября, 2018 Опубликовано 11 сентября, 2018 ганада не є на стільки жопо-розривною щоб приміняти новокаїн.. а ще тим більше лідокаїн... Новокаїном радять розводити антибіотики дітям, щоб не рвало дупки) Лідокаїном для тих хто ставить по центрі булки ахахаха)))
Пропионатычь Опубликовано 11 сентября, 2018 Опубликовано 11 сентября, 2018 Бактериостатическая вода позволяет хранить раствор намного дольше. Таких чудес до тебя никто не выдумывпл))
Jus Опубликовано 11 сентября, 2018 Опубликовано 11 сентября, 2018 ганада не є на стільки жопо-розривною щоб приміняти новокаїн.. а ще тим більше лідокаїн... Я тебе больше скажу, только тссс! никому! Гонаду вообще "в дупу" ставить не надо, она отлично работает при подкожных инжектах. А это горааааздо проще и безболезненнее
Пропионатычь Опубликовано 11 сентября, 2018 Опубликовано 11 сентября, 2018 Энантат, учи мат часть. Иначе будут неувязки.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти