cybotron Опубліковано: 4 лютого 2017 Опубліковано: 4 лютого 2017 так что переходим на перепелинные???
Дід Опубліковано: 4 лютого 2017 Опубліковано: 4 лютого 2017 так что переходим на перепелинные??? Elf80lvl, Їв перепелині минулого літа недільки дві - три.Самий важливий недолік-це розмір і по ціні перепелині все ж таки дорожчі.По смаку різниці не відчув так що вибір за вами. Між іншим в продажі є навіть страусині(на базарі) яйце-200-300 грн і пиляти його болгаркою :dc: ...
fervour21 Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 Добрый вечер господа! Имею довольно не малый недовес, хотелось бы исправить это. Есть вопрос по поводу способа варки яиц: Как много "полезности" теряет яйцо, если его варить не всмятку, а вкрутую?
Kito Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 Я думаю это один из последних вопросов который должен тебя интересовать в жизни
OlegRO Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 Как много "полезности" теряет яйцо какие ещё полезности? белок, жир - всё на месте одинаково будет
Faust Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 Как много "полезности" теряет яйцо, если его варить не всмятку, а вкрутую? на счет полезности - абсолютно никаких изменений. другое дело вопрос усвояемости. в этом плане вкрутую - лучше всего
Sasa Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 та вроде всмятку оптимум?И весь белок переготавливать не рекоменд из за все той же меньшей*усвояимости*
OlegRO Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 главное, не сырые, а по-иному весь белок усвоится
cybotron Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 вкрутую...с майонезом и чесноком))) можно и 5 штук сразу съесть неглядя))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз