Дід Опубліковано: 21 листопада 2020 Опубліковано: 21 листопада 2020 Так ще не відомо що геп С,мій експрес на станції теж гепу показав,пішов здав в Сінево-віруса немає...Так що Міккі не парься,навіть якщо буде підтвердження-лікування вже не таке дороге, як колись і не вартує тисячі баксів,а в рази дешевше...
OlegRO Опубліковано: 21 листопада 2020 Опубліковано: 21 листопада 2020 мля мне кто-то объяснит ситуацию? я не выкупаю ваще
VUBlack Опубліковано: 21 листопада 2020 Опубліковано: 21 листопада 2020 я не выкупаю ваще у Мики подозрение на гепатит Девушка из-за этого не хочет с ним встречаться + еще раньше девушка вела себя неадекватно Форумчане советуют девушку бросить, а за здоровьем следить
OlegRO Опубліковано: 21 листопада 2020 Опубліковано: 21 листопада 2020 а вот это зачем она делала? она ссылались на то что пьет препараты и ей не хочется. она здорова?
Outlawif Опубліковано: 21 листопада 2020 Опубліковано: 21 листопада 2020 Хз. Мы ж не знаем, что за препараты )
my_fair_lady Опубліковано: 21 листопада 2020 Опубліковано: 21 листопада 2020 Хз. Мы ж не знаем, что за препараты ) тот же вопрос напрашивается%) может, она там уже на тяжелых наркотиках сидит, или на антидепрессантах, которые делают из человека овощ с капающей слюнкой.
Лео Опубліковано: 22 листопада 2020 Опубліковано: 22 листопада 2020 Хе. А не зря на форум зашёл, тут прям жир с экрана льётся
XXR XXX Опубліковано: 22 листопада 2020 Опубліковано: 22 листопада 2020 наперед скажу х..йня это всё, а не отношения чем быстрее завяжешь, тем лучше. Згоден
55Pavilion Опубліковано: 22 листопада 2020 Опубліковано: 22 листопада 2020 вас ничего не связывает, как я понял. поведение ее "неадекватное". ты понять ничего не можешь, коль пришел за советом на форум. вывод: прекратить быть сторожевым псом, сдать анализы, трахнуть кого-то.
Lubonchic Опубліковано: 22 листопада 2020 Опубліковано: 22 листопада 2020 Pavilio, плюсану!) Самый адекватный совет. И сразу глаголами - бери и делай. Я тоже люблю получать ответы именно в такой форме.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз