AdamLabs Ukraine Опубліковано: 27 липня 2021 Автор Опубліковано: 27 липня 2021 Комментирую. Отличный анализ, концентрация идеальная. Даже с учётом погрешности. Как всегда в AL. Примеси ну это не ко мне, в масле их нет. Подробнее в ветке хроматографии)
OlegRO Опубліковано: 27 липня 2021 Опубліковано: 27 липня 2021 не дублируйте сообщения по всем темам ответы по хромо в ветке Хромо здесь о продукции
XXR XXX Опубліковано: 23 серпня 2021 Опубліковано: 23 серпня 2021 Почав ставити пропік Адам, масло дуже м'яке, зайшло в м'ясо тобто дельту дуже легко, через добу після ін'єкції негативних відчуттів немає зовсім.першиц тіки укол, але дуже м'яко.)сподіваюсь наступні ін'єкціі будуть такіж цього пропіку.
XXR XXX Опубліковано: 24 серпня 2021 Опубліковано: 24 серпня 2021 Знову ін'єкція і ні яких не приємних відчуттів від слова взагалі ! Поставив і забув. Масло няштяк!
Дід Опубліковано: 7 вересня 2021 Опубліковано: 7 вересня 2021 Сьогодні вперше познайомився з продукцією-"поставив" куб "паролона денатурату"-все ок-ін"єкція без больових, про роботу пізніше.Сама продукція виконана професійно з лазерною голограмою, акуратні рівні ампули, інструкція-все на достойному рівні...
$l@ventiy Опубліковано: 7 вересня 2021 Опубліковано: 7 вересня 2021 Поролон - знаю, денатурат - знаю. Поролону денатурат - не знаю)
Jus Опубліковано: 7 вересня 2021 Опубліковано: 7 вересня 2021 тю, ну поролон, растворенный в денатурате, шо ты как маленький-то?
qolleqtor Опубліковано: 4 жовтня 2021 Опубліковано: 4 жовтня 2021 Когда уже будет Мастерон Энантат и Трен Гекса? Хотелось бы еще тритрен и приму
danil-goncharenko Опубліковано: 16 жовтня 2021 Опубліковано: 16 жовтня 2021 енка от адам супеер. высшее качество
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз