Vikingstrong Опубліковано: 30 квітня Опубліковано: 30 квітня Хотел задать вопрос. Обратил внимание, что в описании например, пишется посторонние примеси не обнаружены, а в распечатке много примесей. Некоторые Я например знаю, что они масла или бензилбензоат, бензиловый спирт. Это понятно. Но часто в распечатках видны посторонние вещества, но в описании указывается без посторонних примесей. Как это трактуется? Вспомогательные вещества или же всё-таки посторонние примеси?
bartid93 Опубліковано: 18 червня Автор Опубліковано: 18 червня Хто відправив мені вінс без попередження - відпишіться в приватні
noob Опубліковано: 18 червня Опубліковано: 18 червня Чомусь мені здається що там була AllChem Asia. Вірно?
Jus Опубліковано: 18 червня Опубліковано: 18 червня Чорт забирай... чому ж менi нiхто не висилає нiчого без попередження?! ))
bartid93 Опубліковано: 18 червня Автор Опубліковано: 18 червня Чомусь мені здається що там була AllChem Asia. Вірно? Так точно
bartid93 Опубліковано: 18 червня Автор Опубліковано: 18 червня Чорт забирай... чому ж менi нiхто не висилає нiчого без попередження?! )) Краще б хтось пачку протеїну просто так вислав)
noob Опубліковано: 18 червня Опубліковано: 18 червня Так точно Маю стійке переконання що до цього або прямо або опосередковано причетні представники БазукаШоп. На днях говорили що очікується хромо на вінстрол від Оллчем.
Jus Опубліковано: 18 червня Опубліковано: 18 червня Краще б хтось пачку протеїну просто так вислав Та у дупу той протеїн )) Я краще курку з`їм або сир ))
bartid93 Опубліковано: 19 червня Автор Опубліковано: 19 червня Та у дупу той протеїн )) Я краще курку з`їм або сир )) А ще краще форелі запеченої)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз