Vikingstrong Опубліковано: 5 липня Опубліковано: 5 липня Просто такая ситуация, тормознёт полиция, решат проверить на наркоту.... Со всеми вытекающими последствиями. Немая сцена...
Kataphan Опубліковано: 5 липня Опубліковано: 5 липня Просто такая ситуация, тормознёт полиция, решат проверить на наркоту.... Со всеми вытекающими последствиями. Немая сцена... Я б не виключав можливість «забруднення» саме обладнання в лабораторії, яке до цього використовувалось на замовлення правоохоронних органів. Але для цього потрібний більший об'єм даних, зокрема й лабораторні дані від споживачів такого продукту. А щодо перевірок поліцією, то згадані вами перевірки робить не поліція, а лікарі в лікарні, де обладнання налаштовано на певні «продукти», серед яких цього ізомеру може й не бути, еге ж?
bartid93 Опубліковано: 6 липня Автор Опубліковано: 6 липня Зазвичай це робиться експрес тестом і я не думаю, що там буде така концентрація в крові, що тестсмужка відреагує Але можу провести експеримент, якщо для цього виділять флакон)
Млд Опубліковано: 9 липня Опубліковано: 9 липня , того *ідара фармаком я знаю XXR XXX, А що з фармаком не так? Я нещодавно з AllChem перейшов, бо шишки часто, а останні партії взагалі не заходили. Фармаком наче трохи краще заходить
XXR XXX Опубліковано: 10 липня Опубліковано: 10 липня XXR XXX, А що з фармаком не так? Я нещодавно з AllChem перейшов, бо шишки часто, а останні партії взагалі не заходили. Фармаком наче трохи краще заходить друже, не звертай увагу , то в мене по своєму .....) а я останній рік на СП та Балкан , і це просто збст ) , вже декілька місяців СП суст , дуже подобається, а ще спробував СП Супертрен , це самий "моцний"трен як на мене, правда фіг знайти наразі вже, я юзав просрок.) пробую юзати оксік ) наразі від Сігма, але замовив і Алчем , по відгукам пишуть взагалі насос))
Faust Опубліковано: 10 липня Опубліковано: 10 липня Что за зверь? Это примерно как SP TREN MIX, что у Хима Супертрен СП - это 100 гексы + 100 ацетата Трен МИКС СП - это 50 гексы + 50 ацетата + 50 энантата
Vikingstrong Опубліковано: 10 липня Опубліковано: 10 липня XXR XXX, А що з фармаком не так? Я нещодавно з AllChem перейшов, бо шишки часто, а останні партії взагалі не заходили. Фармаком наче трохи краще заходить Не заходит олчем, что имеешь ввиду? Как по мне одно из самых лучших.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз