Перейти к содержанию

Хроматографический анализ препаратов

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Просто такая ситуация, тормознёт полиция, решат проверить на наркоту.... Со всеми вытекающими последствиями. Немая сцена...

• Ответов 1.3 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• bartid93

497

• Bogdan84

88

• OlegRO

68

• Outlawif

56

Топ авторов темы

Опубликовано
Просто такая ситуация, тормознёт полиция, решат проверить на наркоту.... Со всеми вытекающими последствиями. Немая сцена...

Я б не виключав можливість «забруднення» саме обладнання в лабораторії, яке до цього використовувалось на замовлення правоохоронних органів.

Але для цього потрібний більший об'єм даних, зокрема й лабораторні дані від споживачів такого продукту.

А щодо перевірок поліцією, то згадані вами перевірки робить не поліція, а лікарі в лікарні, де обладнання налаштовано на певні «продукти», серед яких цього ізомеру може й не бути, еге ж?

Опубликовано

Зазвичай це робиться експрес тестом і я не думаю, що там буде така концентрація в крові, що тестсмужка відреагує

Але можу провести експеримент, якщо для цього виділять флакон)

Опубликовано
, того *ідара фармаком я знаю
XXR XXX,

А що з фармаком не так?

Я нещодавно з AllChem перейшов, бо шишки часто, а останні партії взагалі не заходили. Фармаком наче трохи краще заходить

Опубликовано
XXR XXX,

А що з фармаком не так?

Я нещодавно з AllChem перейшов, бо шишки часто, а останні партії взагалі не заходили. Фармаком наче трохи краще заходить

друже, не звертай увагу , то в мене по своєму .....)

а я останній рік на СП та Балкан , і це просто збст ) , вже декілька місяців СП суст , дуже подобається, а ще спробував СП Супертрен , це самий "моцний"трен як на мене, правда фіг знайти наразі вже, я юзав просрок.)

пробую юзати оксік ) наразі від Сігма, але замовив і Алчем , по відгукам пишуть взагалі насос))

Опубликовано
СП Супертрен

Что за зверь?

Опубликовано
Что за зверь?

Это примерно как SP TREN MIX, что у Хима

Супертрен СП - это 100 гексы + 100 ацетата

Трен МИКС СП - это 50 гексы + 50 ацетата + 50 энантата

Опубликовано

Из этих двух-я б микс выбрал)

Опубликовано
XXR XXX,

А що з фармаком не так?

Не заходит олчем, что имеешь ввиду? Как по мне одно из самых лучших.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...