$l@ventiy Опубліковано: 27 серпня 2021 Опубліковано: 27 серпня 2021 Может. Насморк от аллергии и от орз не всегда можно отличить.
Лео Опубліковано: 28 серпня 2021 Опубліковано: 28 серпня 2021 От ОРЗ сопли мутные на цвет, от аллергии всегда прозрачные. По крайней мере у меня так
$l@ventiy Опубліковано: 28 серпня 2021 Опубліковано: 28 серпня 2021 Когда бегут ручьем, то всегда прозрачные)
my_fair_lady Опубліковано: 28 серпня 2021 Опубліковано: 28 серпня 2021 еще при ковиде странный насморк был, ни на что не похожий. в носу сухо, но он наглухо заложен. у меня сейчас микс аллергии и какого-то вируса. но как для сезона амброзии очень лайтово, по сравнению с тем как может быть. неплохо помогают промывания, по крайней мере, немного смыть пыльцу со слизистой получается.
$l@ventiy Опубліковано: 28 серпня 2021 Опубліковано: 28 серпня 2021 При ковиде отек в носу жесткий был, раздувало так, что думал лопнет)
my_fair_lady Опубліковано: 17 червня 2022 Опубліковано: 17 червня 2022 знайшла тему, в якій не соромно поскаржитися. цього року із тополиним пухом срака. таке враження, що на тополях висять кілограми вати. в якісь дні я просто чхала, але коли довго гуляю на вулиці, просто жесть, починає набрякати слизова носа і задишка починається. кілька днів тому накрило після того, як пройшла повз чоловіків, які курили. думала, що коні двину і лишу собаку напівсиротою. лоратадин - шо пила, шо в шахи грала. левоцетирезин - не саме. не могла лягти спати, бо задихалася. заливала носа вже чим мала (евказолін, віброцил, спрей з олією грейпфрутових кісточок). потім шось та помогло. минулорічний досвід - цетирезин + за потреби спрей Алертек. але якщо вранці випити таблетку, то в принципі спрей і не був от сьогодні потрібен, тільки після вулиці носа промиваю водою, і все. але запах сигаретного диму і досі викликає жахливу реакцію теж. це після корони таке почалося, до речі.
$l@ventiy Опубліковано: 17 червня 2022 Опубліковано: 17 червня 2022 А мені в цьому році тільки преднізолон допоміг. Мабуть треба буде перед сезоном амброзії, вколоти бетаметазону .
Cardopusher Опубліковано: 10 серпня 2022 Опубліковано: 10 серпня 2022 Вы где-то подымали тему сезонной аллергии. Или туплю и читал на другом форуме/чате, или не могу найти.
$l@ventiy Опубліковано: 10 серпня 2022 Опубліковано: 10 серпня 2022 Если в кратце, то укол бетаметазона перед сезоном цветения амброзии
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз