Перейти к содержанию

.  

2 пользователя проголосовало

1. 1. хлопці, ану давайте мені швиденько на картку накидайте по 100-200 грн

• Таня 4149609030009718
      0
    • Леха 5168745023014324
      2

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

та кожен же скільки може скидує, це зрозуміло. часи нелегкі. в нас он сусідка-пенсіонерка не може допомагати матеріально, так шиє розгрузки військовим, вона дуже крута швачка. тканину їй приносять, то вона може сидіти потім цілимим днями і строчити.

• Ответов 547
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Пропионатычь

161

• my_fair_lady

57

• Cardopusher

52

• $l@ventiy

41

Топ авторов темы

Опубликовано
буде колообіг витрат на військових у природі.
my_fair_lady,

грошовий потік

я теж трохи підкину, вибачайте що мало, наступного разу кину більше, зараз туго по фінансах, особливо через крипту)

Опубликовано

та як завжди хто скільки може. але буду ще збирати, Олексію треба нові окуляри, а я тупо вже в борги влізаю потроху. бо шматок зарплати завис десь знов, і під питанням, чи буде взагалі.

Опубликовано
та як завжди хто скільки може. але буду ще збирати, Олексію треба нові окуляри, а я тупо вже в борги влізаю потроху. бо шматок зарплати завис десь знов, і під питанням, чи буде взагалі.
Таня,мы ругаться будем. Я сказал,что куплю . Скинь куда платить. После закупки топлива и прочего ,осталось трошки денег.

Опубликовано

добре, не буду вимогателем грошей)))

напишу, скільки вчора накидали для змінних фільтрів грошей. бо респіратор попередні збори закрили по суті.

Опубликовано

Дружище Кирилл. Привезли посылки от тебя. Огромнейшая благодарность, это просто праздник.

Леди ,тебе просто ,ну короче слов нет. Привезли спальник и корм. Я просто счастлив. Покормил своих подопечных они в кайфе.

Всем вам невероятно огромное спасибо.

Опубликовано

а мої усі доїхали? бо я за спальник особливо непокоюся)

Опубликовано

Так и воюем. Несколько гражданских на каждого военного чтобы обеспечить необходимым...

Опубликовано

так, підрахунки. 3350 мені скинули.

тобто знов 1000 зверху.

Олексію придбала тактичні окуляри - 3000 грн обійшлися.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...