Перейти до публікації

Олексію на шашлики)))

.  

2 користувача проголосувало

1. 1. хлопці, ану давайте мені швиденько на картку накидайте по 100-200 грн

• Таня 4149609030009718
      0
    • Леха 5168745023014324
      2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

та кожен же скільки може скидує, це зрозуміло. часи нелегкі. в нас он сусідка-пенсіонерка не може допомагати матеріально, так шиє розгрузки військовим, вона дуже крута швачка. тканину їй приносять, то вона може сидіти потім цілимим днями і строчити.

• Відповіді 547
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Пропионатычь

161

• my_fair_lady

57

• Cardopusher

52

• $l@ventiy

41

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
буде колообіг витрат на військових у природі.
my_fair_lady,

грошовий потік

я теж трохи підкину, вибачайте що мало, наступного разу кину більше, зараз туго по фінансах, особливо через крипту)

Опубліковано:

та як завжди хто скільки може. але буду ще збирати, Олексію треба нові окуляри, а я тупо вже в борги влізаю потроху. бо шматок зарплати завис десь знов, і під питанням, чи буде взагалі.

Опубліковано:
та як завжди хто скільки може. але буду ще збирати, Олексію треба нові окуляри, а я тупо вже в борги влізаю потроху. бо шматок зарплати завис десь знов, і під питанням, чи буде взагалі.
Таня,мы ругаться будем. Я сказал,что куплю . Скинь куда платить. После закупки топлива и прочего ,осталось трошки денег.

Опубліковано:

добре, не буду вимогателем грошей)))

напишу, скільки вчора накидали для змінних фільтрів грошей. бо респіратор попередні збори закрили по суті.

Опубліковано:

Дружище Кирилл. Привезли посылки от тебя. Огромнейшая благодарность, это просто праздник.

Леди ,тебе просто ,ну короче слов нет. Привезли спальник и корм. Я просто счастлив. Покормил своих подопечных они в кайфе.

Всем вам невероятно огромное спасибо.

Опубліковано:

а мої усі доїхали? бо я за спальник особливо непокоюся)

Опубліковано:

Так и воюем. Несколько гражданских на каждого военного чтобы обеспечить необходимым...

Опубліковано:

так, підрахунки. 3350 мені скинули.

тобто знов 1000 зверху.

Олексію придбала тактичні окуляри - 3000 грн обійшлися.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...