kochka-1994 Опубліковано: 30 жовтня 2022 Опубліковано: 30 жовтня 2022 З огляду на ціну туркестерон це реально обманка для гоїв. Екдистероїди взагалі мають досить низьку доказову базу в плані збільшення силових у порівнянні з креатином чи навіть Alpha-GPC. Особисто я бачив тільки одне дослідження з якимось адекватними результатами стосовно екдистероїдів, німецьке здається, там був екдистерон. Через невисоку ціну екдистерону сам почав його пити і ріст силових трохи покращився, але стверджувати, що це не ефект плацебо, поки ненауково.
Kashtan Опубліковано: 31 жовтня 2022 Автор Опубліковано: 31 жовтня 2022 З огляду на ціну туркестерон це реально обманка для гоїв. Екдистероїди взагалі мають досить низьку доказову базу в плані збільшення силових у порівнянні з креатином чи навіть Alpha-GPC. Особисто я бачив тільки одне дослідження з якимось адекватними результатами стосовно екдистероїдів, німецьке здається, там був екдистерон. Через невисоку ціну екдистерону сам почав його пити і ріст силових трохи покращився, але стверджувати, що це не ефект плацебо, поки ненауково. Я много разных экдистероидов употреблял, реально сработал один, динамиковский, который уже много лет не продается. Все остальное пустышка, хотя меня с круглыми глазами уверяли во многих случаях что "да ты что, у меня легкоатлеты с руками отрывают". Конкретно данного "производителя" - я расколупал капсулы из всех упаковок, белый порошок, пробую на вкус, чистый мальтодектрин, никакого горького или соленого вкуса ни следа. Вне зависимости что там нарисовано на этикетке с составом. Сейчас ем со всех 4 пачек, уже 900мг одного только туркестерона в сутки получается. Выхлопа просто в ноль. Полный лохотрон эта "SHARK SARMs".
Outlawif Опубліковано: 31 жовтня 2022 Опубліковано: 31 жовтня 2022 динамиковский Дайнамик это харьковский подвал )) У них ммного чего было "рабочего", никто не знает что внутри. Метаха была прущая, кленбутерол вообще яд и отрава, там явно дозировки были завышены ) Не удивлюсь, что у него и экдистерон прущий был. Только что там вместо него на самом деле - вот вопрос...
MaJ0r Опубліковано: 31 жовтня 2022 Опубліковано: 31 жовтня 2022 кленбутерол вообще яд и отрава, там явно дозировки были завышены 0utlaw, хм, вот сейчас вспомнил мне вроде Тарас его присылал, он как раз единственный из тех немногих кленов был от которого меня не трусило с минимальной дозировки в 1 таблетку. А так в целом с прущестью динамика не спорю, о ней легенды ходили
Outlawif Опубліковано: 31 жовтня 2022 Опубліковано: 31 жовтня 2022 Дело в том, что клен в микрограммах надо сыпать, в том подвале наверняка были проблемы с расфасовкой. Может тебе повезло ) У меня банка клена была, я тогда его еще пытался есть, у меня такой был приход с одной таблетки, что я его сбагрил сходу. Потом эта банка еще хозяев меняла насколько я знаю ))
MaJ0r Опубліковано: 31 жовтня 2022 Опубліковано: 31 жовтня 2022 такой клен у меня тоже был, хватило одной таблетки. Но это был какой-то подвал с форума
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз