chuguniy Опубліковано: 17 липня 2023 Автор Опубліковано: 17 липня 2023 Доброго дня друзі ! Я не часто звертаюсь але, настав такий момент . Нам потрібно дві шини такого розміру як на фото . Наша тачаночка проїхалася по уламках уже не перший раз і залишила чергову партію колес на дорозі . Це якщо є можливість чи є в наявності . Бо ми все . :drag:
VUBlack Опубліковано: 17 липня 2023 Опубліковано: 17 липня 2023 5375414128859849 chuguniy, карта дійсна? шин таких немаю, але трохи грошенят закинути зможу
chuguniy Опубліковано: 17 липня 2023 Автор Опубліковано: 17 липня 2023 chuguniy, карта дійсна? шин таких немаю, але трохи грошенят закинути зможу ++, краще була б гума . Дякую, перекину побратимам хай купляють . Бо я у відпустці на цілих десять діб . Вдячний людям які розуміють що такі прохання потрібні не тільки військовим, а і їм самим.
VUBlack Опубліковано: 18 липня 2023 Опубліковано: 18 липня 2023 Трохи закинув, вибачай, друже, що мало, наразі більше не в змозі
chuguniy Опубліковано: 19 липня 2023 Автор Опубліковано: 19 липня 2023 Трохи закинув, вибачай, друже, що мало, наразі більше не в змозі Не переймайся, всі та все розуміють . Приємно усвідомлювати, що є небайдужі люди. Колеса купляться, ми ще скинемось . Так діло робиться - кожен по крихті...
chuguniy Опубліковано: 20 липня 2023 Автор Опубліковано: 20 липня 2023 Куплено ! Всім хто долучився, велика подяка ! Доклали та взяли цілий комплект . Так робляться справи .
chuguniy Опубліковано: 29 жовтня 2023 Автор Опубліковано: 29 жовтня 2023 Приветствую парни. Я конечно извиняюсь, что появляюсь тут в редких случаях и с просьбами, но такова селяви - воюем. Нужно срочно отремонтировать нашу телегу. Бездорожье оторвало всё что угодно. Как раз появилось немножко времени поставить челу на ремонт. Не хватает средств, потому что закупились на зиму нормальным шмотом, а то что выдают не работает и не совсем качественно. Не хватает 15000 гривен. Прошу помочь этим блин ЗСУшникам вытаскивать страну . Благодарю заранее. :tank: Банка моно: https://send.monobank.ua/jar/zxAjPKbey Номер картки банки: 5375411201244147
VUBlack Опубліковано: 29 жовтня 2023 Опубліковано: 29 жовтня 2023 і від мене трохи, також вибачаюсь, що не багато
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз