chuguniy Опубліковано: 29 жовтня 2023 Автор Опубліковано: 29 жовтня 2023 Большое спасибо! И не нужно никаких извинений. Почти два года войны, все прогнулись, мы это понимаем, всем тяжело. Парни, благодарю за любую помощь! Обнял.
chuguniy Опубліковано: 1 листопада 2023 Автор Опубліковано: 1 листопада 2023 Слова подяки всім хто долучився! Авто вже в ремонті.👋🤝🇺🇦
chuguniy Опубліковано: 12 листопада 2023 Автор Опубліковано: 12 листопада 2023 Слова подяки від наших хлопців і від мене особисто всім хто долучився до ремонту нашого Течика. Всі обірвані пороги, крила, підніжки відремонтовано та замінено. Дякую за вашу допомогу. :Koshechka_08:
Пропионатычь Опубліковано: 14 листопада 2023 Опубліковано: 14 листопада 2023 Я сейчас в Вертекс бегаю. Очень мне зашли. Не промокают,не продуваются и отлично дышат. Вообще износу не подлежат)) Побратим подарил. Не могу нарадоваться.
Пропионатычь Опубліковано: 14 листопада 2023 Опубліковано: 14 листопада 2023 Я ще Механікси юзаю.валяются в рюкзаке,но мне не зашли если честно. Разве что модели,где на ладонях кожа не синтетическая. Ну и у Меня зимние Механикс. Я в них как космонавт и с оружием работать не удобно. А вот сидеть и ждать кацапню идеально. Кстати в Вртекс мерино добавили и они теплые.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз