chuguniy Опубликовано 25 января, 2024 Автор Опубликовано 25 января, 2024 Бахмути,- "підготовлені" позиції . Піхота "відійшла" зі свистом кулі -зайшла спецура і ще тримала там де інші сцяли під себе . signal_2024_01_25_113648.mp4
Jazzman Опубликовано 14 апреля, 2024 Опубликовано 14 апреля, 2024 Всім привіт. Щоб не створювати нову гілку-сюди червону. Є запит на ноутбуки (windows, 2+ оперативки, працююча мережева карта з роз'ємом RJ-45). Класно якщо хоч якийсь акум та цілий екран, але не обов'язково. Актуально постійно, до кінця повномасштабних.
Cardopusher Опубликовано 15 апреля, 2024 Опубликовано 15 апреля, 2024 Мій близький товарищ волонтер постійно тисячами шукає і возить те саме. + сотні планшетів. Я дивувався, навіщо, кому. Потім пояснили... Запитаю в нього, можливо щось залишилось.
Пропионатычь Опубликовано 15 апреля, 2024 Опубликовано 15 апреля, 2024 Бахмути,- "підготовлені" позиції . Піхота "відійшла" зі свистом кулі -зайшла спецура і ще тримала там де інші сцяли під себе . ото топ позиції. Гарно все пацанам підготували,щотиожу сказати. Коли трійка відходила з коксохіму в Авдосі, вони теж заходили на заздалегідь підготовлені позиції. Я б хотів,щоб иі піздаболи ,які постійно розповідають,що все було зроблено самі туди зайшли і потім можна поспілкуватися.
Jazzman Опубликовано 15 апреля, 2024 Опубликовано 15 апреля, 2024 Мій близький товарищ волонтер постійно тисячами шукає і возить те саме. + сотні планшетів. Я дивувався, навіщо, кому. Потім пояснили... Запитаю в нього, можливо щось залишилось. Тільки такі ноути як написав потрібно.
Jazzman Опубликовано 10 сентября, 2024 Опубликовано 10 сентября, 2024 Всім привіт. Досі живий та цілий, хоча гаряче піздєц. Подумав, може лежить в кого без толку зварювальний напівавтомат, прийму в дар для добрих справ.
VUBlack Опубликовано 10 сентября, 2024 Опубликовано 10 сентября, 2024 Всім привіт. Досі живий та цілий, хоча гаряче піздєц. Подумав, може лежить в кого без толку зварювальний напівавтомат, прийму в дар для добрих справ. Jazzman, Радий бачити. Сподіваюсь й надалі будеш залишатись живим та цілим. Нема такої штуки, хоча й самому треба в хазяйстві)). А от копійкою можу підтримати, кинь тільки карту, може ще хтось підтримає, та й купиш собі апарат
AT0N Опубликовано 10 сентября, 2024 Опубликовано 10 сентября, 2024 живий та цілий. Це приємно чути! :JC_doubleup:
Jazzman Опубликовано 11 сентября, 2024 Опубликовано 11 сентября, 2024 А от копійкою можу підтримати, кинь тільки карту, може ще хтось підтримає, та й купиш собі апарат Привіт. Купимо тоді з общака, щоб не палити на широкий загал особисті дані. Думав що такі речі часто без діла гниють на гаражах і дачах, хотів зекономити бо дуже значна частина бойових йде на подібні витрати.
Billi Опубликовано 12 сентября, 2024 Опубликовано 12 сентября, 2024 А нужен именно полуавтомат? Или обычный инвертор подойдёт?
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти