XXR XXX Опубліковано: 12 грудня 2022 Опубліковано: 12 грудня 2022 Доброго дня друзі. Пів року моя дружина Лісняк Вікторія бориться за життя з тяжкою хворобою! На разі пройшла лікування хіміотерапії 8 курсів! По переду маштабна операція молочних залоз і опромінення. Розумію , що зараз дуже важкий час у нас війн, але я прошу допомоги у Вас, бо сердечно вірю в її перемогу у її особистій війні! Моїй сім'ї важко зібрати ті кошти , які озвучено лікарями , тому звертаюся до Вас. Бо маємо виховати свою єдину доню . Мені дуже важко просити кошти, але без допомоги вашої , буде ще важче! Безмежно дякуюємо Вам! Лісняк Вікторія карта Пумб банк -------------- Показать
XXR XXX Опубліковано: 12 грудня 2022 Автор Опубліковано: 12 грудня 2022 Не знаю від кого надійшли кошти, але щиро дякую.
Outlawif Опубліковано: 12 грудня 2022 Опубліковано: 12 грудня 2022 Тримайся друже. Моя мати тільки що через це пройшла. Віюрю і твоя дружина впорається. Не соромся питати про допомогу, одному не виграти усі війни. Переможемо тільки разом.
XXR XXX Опубліковано: 12 грудня 2022 Автор Опубліковано: 12 грудня 2022 Кирил, міцного здоров'я тобі твоій матері і усій родині!
inimak Опубліковано: 12 грудня 2022 Опубліковано: 12 грудня 2022 Капнув трохи. Вибач, що мало. Тримайтеся!
XXR XXX Опубліковано: 12 грудня 2022 Автор Опубліковано: 12 грудня 2022 Капнув трохи. Вибач, що мало. Тримайтеся! Велике дякую. Усім подяка за допомогу! Спасибі.
Andreo-dok Опубліковано: 12 грудня 2022 Опубліковано: 12 грудня 2022 Напиши прізвище та ім'я дружини латиницею,як на кредитці.
XXR XXX Опубліковано: 12 грудня 2022 Автор Опубліковано: 12 грудня 2022 Напиши прізвище дружини латиницею,як на кредитці. Lisniak
Рекомендовані повідомлення