XXR XXX Опубликовано 12 декабря, 2022 Опубликовано 12 декабря, 2022 Доброго дня друзі. Пів року моя дружина Лісняк Вікторія бориться за життя з тяжкою хворобою! На разі пройшла лікування хіміотерапії 8 курсів! По переду маштабна операція молочних залоз і опромінення. Розумію , що зараз дуже важкий час у нас війн, але я прошу допомоги у Вас, бо сердечно вірю в її перемогу у її особистій війні! Моїй сім'ї важко зібрати ті кошти , які озвучено лікарями , тому звертаюся до Вас. Бо маємо виховати свою єдину доню . Мені дуже важко просити кошти, але без допомоги вашої , буде ще важче! Безмежно дякуюємо Вам! Лісняк Вікторія карта Пумб банк -------------- Показать
XXR XXX Опубликовано 12 декабря, 2022 Автор Опубликовано 12 декабря, 2022 Не знаю від кого надійшли кошти, але щиро дякую.
Outlawif Опубликовано 12 декабря, 2022 Опубликовано 12 декабря, 2022 Тримайся друже. Моя мати тільки що через це пройшла. Віюрю і твоя дружина впорається. Не соромся питати про допомогу, одному не виграти усі війни. Переможемо тільки разом.
XXR XXX Опубликовано 12 декабря, 2022 Автор Опубликовано 12 декабря, 2022 Кирил, міцного здоров'я тобі твоій матері і усій родині!
inimak Опубликовано 12 декабря, 2022 Опубликовано 12 декабря, 2022 Капнув трохи. Вибач, що мало. Тримайтеся!
XXR XXX Опубликовано 12 декабря, 2022 Автор Опубликовано 12 декабря, 2022 Капнув трохи. Вибач, що мало. Тримайтеся! Велике дякую. Усім подяка за допомогу! Спасибі.
Andreo-dok Опубликовано 12 декабря, 2022 Опубликовано 12 декабря, 2022 Напиши прізвище та ім'я дружини латиницею,як на кредитці.
XXR XXX Опубликовано 12 декабря, 2022 Автор Опубликовано 12 декабря, 2022 Напиши прізвище дружини латиницею,як на кредитці. Lisniak
Рекомендуемые сообщения