Serh11 Опубліковано: 12 березня 2023 Опубліковано: 12 березня 2023 Я брав відносно недавно, скористалися що недосвідчений, гарно підрозказали. Не знаю з чого вони роблять цю «фарму», нікому не раджу експериментувати. Тупо гроші в смітник.
Bogdan84 Опубліковано: 12 березня 2023 Опубліковано: 12 березня 2023 На это и расчет идет .. Закинуть удочку , проплатив за раскрутку сайта .. И потом , ловить рыбу , рассказывая басни покупателям , обещая магические свойства , и ошеломительный результат .
Пропионатычь Опубліковано: 12 березня 2023 Опубліковано: 12 березня 2023 Мені такого прислали упаковку чи дві. Не знаю,що там ,але згоріло все разом з нормальною фармою.
Author Опубліковано: 28 березня 2023 Опубліковано: 28 березня 2023 Мої враження від продуції Zillt. По-перше, ніфіга це не Німеччина, маркетинг про німецького виробника такий, що тільки школяр може на цю історію повестись. "Парять" ці препарати агресивно через різні шопи, де начеб то є широкий асортимент від різних фірм, а по факту є тільки ціллт, коли робиш замовлення на щось інше - тобі телефонує менеджер і починає розповідати "казки" що мол "балкан зіпсувався, візьміть краще німецький цілт". Взяв у них Турік на пробу для першого курсу. Перед курсом і через 2 тижні курсу соло здав аналізи. Не знаю що в тих таблетках, але судячи з аналізів - явно не Турік і явно не в тих дозах, що заявлені на упаковці. Більше схоже на Метан в малих дозах, судячи по тому що естрадіол сильно піднявся, а тест як був виспоким до курсу - так і залишився. Силові виросли уже з 1 тижня прийому. Змін по массі - практично ніяких. Коротше - черговий бренд "одноденка" вибудуваний на брехні що ззовні, що зсередини.
OlegRO Опубліковано: 28 березня 2023 Опубліковано: 28 березня 2023 ты не похож на первокурсника)))))))
OlegRO Опубліковано: 28 березня 2023 Опубліковано: 28 березня 2023 словосочетания и термины выдают злостного иглолюба)))
Author Опубліковано: 28 березня 2023 Опубліковано: 28 березня 2023 Дякую, прийму це за комплімент))) До основної теми це відношення не має, тому сперечатись теж немає сенсу.
VUBlack Опубліковано: 28 березня 2023 Опубліковано: 28 березня 2023 словосочетания и термины выдают злостного иглолюба))) OlegRO, ты себя вспомни, перед первым курсом тонну литературы и весь форум перелопатил поди))
OlegRO Опубліковано: 28 березня 2023 Опубліковано: 28 березня 2023 никогда новичок не напишет "через две недели курса соло", никогда, это уровень 300 раз писавшего о стероидах курсяки) неважно ноунейм отзыв от ноунейм новорега о ноунейм продукции если бы не дождь на улице и флэт на графике я бы даже не дернулся, просто от скуки написал
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз