Перейти до публікації

ZILLT medicine

MAKdak

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Я брав відносно недавно, скористалися що недосвідчений, гарно підрозказали. Не знаю з чого вони роблять цю «фарму», нікому не раджу експериментувати. Тупо гроші в смітник.

• Відповіді 66
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Bogdan84

11

• MAKdak

10

• Author

10

• OlegRO

8

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

На это и расчет идет .. Закинуть удочку , проплатив за раскрутку сайта .. И потом , ловить рыбу , рассказывая басни покупателям , обещая магические свойства , и ошеломительный результат .

Опубліковано:

Мені такого прислали упаковку чи дві. Не знаю,що там ,але згоріло все разом з нормальною фармою.

• 3 тижні потому...
Опубліковано:

Мої враження від продуції Zillt.

По-перше, ніфіга це не Німеччина, маркетинг про німецького виробника такий, що тільки школяр може на цю історію повестись.

"Парять" ці препарати агресивно через різні шопи, де начеб то є широкий асортимент від різних фірм, а по факту є тільки ціллт, коли робиш замовлення на щось інше - тобі телефонує менеджер і починає розповідати "казки" що мол "балкан зіпсувався, візьміть краще німецький цілт".

Взяв у них Турік на пробу для першого курсу.

Перед курсом і через 2 тижні курсу соло здав аналізи.

Не знаю що в тих таблетках, але судячи з аналізів - явно не Турік і явно не в тих дозах, що заявлені на упаковці.

Більше схоже на Метан в малих дозах, судячи по тому що естрадіол сильно піднявся, а тест як був виспоким до курсу - так і залишився.

Силові виросли уже з 1 тижня прийому. Змін по массі - практично ніяких.

Коротше - черговий бренд "одноденка" вибудуваний на брехні що ззовні, що зсередини.

photo_2023_03_28_10_25_57.jpg

Опубліковано:

ты не похож на первокурсника)))))))

Опубліковано:

словосочетания и термины выдают злостного иглолюба)))

Опубліковано:

Дякую, прийму це за комплімент))) До основної теми це відношення не має, тому сперечатись теж немає сенсу.

Опубліковано:
словосочетания и термины выдают злостного иглолюба)))
OlegRO, ты себя вспомни, перед первым курсом тонну литературы и весь форум перелопатил поди))

Опубліковано:

никогда новичок не напишет "через две недели курса соло", никогда, это уровень 300 раз писавшего о стероидах курсяки)

неважно

ноунейм отзыв от ноунейм новорега о ноунейм продукции

если бы не дождь на улице и флэт на графике я бы даже не дернулся, просто от скуки написал

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...