Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Я брав відносно недавно, скористалися що недосвідчений, гарно підрозказали. Не знаю з чого вони роблять цю «фарму», нікому не раджу експериментувати. Тупо гроші в смітник.

• Ответов 66
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Bogdan84

11

• MAKdak

10

• Author

10

• OlegRO

8

Топ авторов темы

Опубликовано

На это и расчет идет .. Закинуть удочку , проплатив за раскрутку сайта .. И потом , ловить рыбу , рассказывая басни покупателям , обещая магические свойства , и ошеломительный результат .

Опубликовано

Мені такого прислали упаковку чи дві. Не знаю,що там ,але згоріло все разом з нормальною фармою.

• 3 недели спустя...
Опубликовано

Мої враження від продуції Zillt.

По-перше, ніфіга це не Німеччина, маркетинг про німецького виробника такий, що тільки школяр може на цю історію повестись.

"Парять" ці препарати агресивно через різні шопи, де начеб то є широкий асортимент від різних фірм, а по факту є тільки ціллт, коли робиш замовлення на щось інше - тобі телефонує менеджер і починає розповідати "казки" що мол "балкан зіпсувався, візьміть краще німецький цілт".

Взяв у них Турік на пробу для першого курсу.

Перед курсом і через 2 тижні курсу соло здав аналізи.

Не знаю що в тих таблетках, але судячи з аналізів - явно не Турік і явно не в тих дозах, що заявлені на упаковці.

Більше схоже на Метан в малих дозах, судячи по тому що естрадіол сильно піднявся, а тест як був виспоким до курсу - так і залишився.

Силові виросли уже з 1 тижня прийому. Змін по массі - практично ніяких.

Коротше - черговий бренд "одноденка" вибудуваний на брехні що ззовні, що зсередини.

photo_2023_03_28_10_25_57.jpg

Опубликовано

ты не похож на первокурсника)))))))

Опубликовано

словосочетания и термины выдают злостного иглолюба)))

Опубликовано

Дякую, прийму це за комплімент))) До основної теми це відношення не має, тому сперечатись теж немає сенсу.

Опубликовано
словосочетания и термины выдают злостного иглолюба)))
OlegRO, ты себя вспомни, перед первым курсом тонну литературы и весь форум перелопатил поди))

Опубликовано

никогда новичок не напишет "через две недели курса соло", никогда, это уровень 300 раз писавшего о стероидах курсяки)

неважно

ноунейм отзыв от ноунейм новорега о ноунейм продукции

если бы не дождь на улице и флэт на графике я бы даже не дернулся, просто от скуки написал

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...