Перейти до публікації

К нам зашла Фарма Гуру (pharma guru)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Второй инжект Болда, зашёл также отлично. Следующий инжект будет сразу 2 куба.

Опубліковано:
Второй инжект Болда, зашёл также отлично. Следующий инжект будет сразу 2 куба.

Аналогично и с треном Е. Можно заливать))

Опубліковано:

❗️❗️❗️Станабол и Мегабол отданы❗️❗️❗️

Остался на тестирование Оральный мастерон - СУПЕРДРОЛ!

Ждём!

Опубліковано:

Инъекционный Маст Э входит отлично, масло очень жидкое и болезненных ощущений после укола нет

Опубліковано:
❗️❗️❗️Станабол и Мегабол отданы❗️❗️❗️

Остался на тестирование Оральный мастерон - СУПЕРДРОЛ!

Ждём!

Могу добавить к болденону вашему, и тесту не вашему. Но тогда неполутся соблюсти условия тестирования

Опубліковано:

Приехал мой Мегабол.

Сегодня начну тестировать.

Собственный вес 89 кг.

Любимое упражнение жим гантелей лёжа.

Сейчас жму 2×45 на 10 раз.

На 10 и 25 день приема отпишусь о прогрессе и впечатлениях от препарата.

Спасибо, PharmaGuru.

IMG_20240619_162236.jpg

Опубліковано:

Итоговый отзыв о препарате Болденон: масло очень жидкое( даже чересчур ), ижекты не доставляют дискомфорта. В рабочести препарата сомнений нет, но отзыв рано давать . Буду рекомендовать своим знакомым по залу.

Опубліковано:

Пол флакона трен А попробовал. Место укола немного ощущалось, но в течении получаса, не более. Укол делался в ногу. Масло жидкое, не густое, в шприц набиралось без проблем, но я немного подогревал по привычке. При комнатной температуре ничего не густело. По самому трену нареканий нет, однозначно рабочий!

photo_2024_06_24_14_12_55.jpg

Опубліковано:
місце уколу абсолютно не відчувається (сідниці). спробую заради експерименту ставити в те саме місце кожного разу.

з приводу густоти - набирається легко в 2мл шприц.

на запах абрикосова чи персикова, не впевнений, кісточка. не знаю чи це важливо, просто звернув увагу. в цілому продукт виглядає достойно. код перевіряється на сайті.

Закінчився тестовий мастабол, на жаль 

По результатах:

Це вперше я пробував даний препарат, ставив на фоні з енкою 500мг. по суб'єктивним відчуттям маю кращий рельєф, чудовий настрій в повсякденному житті і драйв на тренуваннях. За час приймання скинув 3 кг, але не впевнений що це прям заслуга препарату, бо трохи просіло харчування, щоправда, 2 кг у мене завжди туди-сюди літає, то ж можна сказати що скинув 1 кг. М'язова маса на місті, в дзеркалі виглядаю більш сухим, плечі посіклися трохи, такого ніколи не бачив раніше. А, ще чого давно не бачив на тілі - вени на руках доволі сильно виділяються. 

По властивостях, як вже казав - масло набирається легко, ставив майже все в одну булку - жодного дискомфорту, поставив і забув. 

post_24513_1717673829.jpg

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...