Vikingstrong Опубліковано: 3 травня Опубліковано: 3 травня Да знаю я всё по мат части. Если убрать дростанолон и нандролон, то вообще было бы оптимально. Но лично я бы, задумался о маленькой дозе данного продукта. Звучит может для кого-то дико, но все таки, некоторые аспекты заинтересовали.
Faust Опубліковано: 16 травня Опубліковано: 16 травня ЖДЕМ Ваших промежуточных отзывов по ходу тестирования! Промежуточный отзыв по короткому Ультраболу 250 Сделал уже более 4-х инъекций, в целом относительно качества масла впечатления положительные Масло очень жидкое, набирается легко. Ни во время инъекции, ни после неё вообще нет никаких болезненных ощущений. Переносится очень хорошо
Золотая башка Опубліковано: 16 травня Опубліковано: 16 травня Промежуточный отзыв по короткому Ультраболу 250 Сделал уже более 4-х инъекций За переносимость поняли. Препарат мягкий. А пруха? Фон же в организме уже другой. Спасибо за обратную связь!
Faust Опубліковано: 16 травня Опубліковано: 16 травня А пруха? По прухе пока ничего сказать не могу, так как я немного урезал калории Но в целом состояние организма норм
York81 Опубліковано: 17 травня Опубліковано: 17 травня Минула друга неділя прийому Megabol 350 Oil, інєкції зовсім безболісні, олія набирається легко та й входить теж нормально, від деяких інших брендів мікси рвуть крепко, мабудь все індивідуально. По відчуттям, з другої неділі почав відчувати тренболон, збільшився трохи тиск, але в мене це особисте, сон як на вокзалі(хоча він і так був не супер), підвищилась мотивація тренуватись і відчутно після моста, по мастерону нічого не скажу, я його раз ставив з тестов, і не відчув зовсім(мабудь треба підбирати своє дозування), кількість тренувань знизив як і обіцяв до трьох днів, але збільшив кількість вправ за одне тренування. Думаю що преп вийде на свій максимум десь на 3-4 тиждень, тоді і доповню. Поки все заходить, юзаємо далі!
Золотая башка Опубліковано: 17 травня Опубліковано: 17 травня ❗️Спасибо тестирующим за ПРОМЕЖУТОЧНЫЙ отзыв❗️ У всех полет нормальный, ждём смотрим дальше!
Kataphan Опубліковано: 17 травня Опубліковано: 17 травня Невеликий відгук на Mastabol Long 200. Масло — м'яке. Як самостійно, так і з тестостероном енантатом іншого виробника. Не пам'ятаєш, куди поставив. Оскільки на дростанолон від Pharma Guru я перейшов з іншого бренду, можу сказати одне, — якість та повноцінність дозування в цьому дростанолоні відчувається краще. На загал — можу рекомендувати.
Золотая башка Опубліковано: 17 травня Опубліковано: 17 травня На загал — можу рекомендувати. Очень благодарны за объективное мнение! ❗️Связь с нами в ТЕЛЕГРАММ - @pharmagurupg1❗️
dnp Опубліковано: 20 травня Опубліковано: 20 травня Ребята, ответьте на простой и наглейший вопрос)) Что взять Гексу или энантат из трена? Когда с деньгами не очень но оч надо. Можете закидать тухлыми яйцами, но мне надо срочно
TonyE Опубліковано: 20 травня Опубліковано: 20 травня ответ очевиден - энантат, за те же деньги вдвое больше трена
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз