Перейти до публікації

К нам зашла Фарма Гуру (pharma guru)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Це мене від балки рвало ппц , катівня була , але зараз , Балку , СП топ для мене)! Повністю інша думка тепер в мене про балку. Позитивна)!

Опубліковано:
шо суст 275, шо болд,
MaxPayne,

у меня от суста 275 были шишки, небольшие но были. От ципионата не было, а потом какая-то партия была, были, еще обсуждал с представителем, можно отмотать назад. Коллеги по залу ставят энку и другие препараты гуру - никаких проблем

Вывод - мы с тобой немного нежные )

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

Норма. Растворителя по минимуму, действующее чуть превышено. От этого и чуть мутнеет со временем. При нагреве прозрачно все

Опубліковано:
Трен Е мутный пришел. Это норма?
dnp,

Встряхивай , перед забором масла .. И всего делов .

Это лимитед эдишн .. Для мутных пацанов , кто мутки мутит )).

Опубліковано:

Ставлю мастер э уже месяц два раза в неделю, ощения хорошие, место инжекта без болевых

Опубліковано:

Сьогодні почав ставити енантат. Саме масло трохи густувате (звик до рідшого), заходить без проблем, абсолютно не болюче.

Опубліковано:

Вже кілька років закупаюся в гуру) все на найвищому рівні. З недавнього взяв ультрабол (короткий мікс тест,трен,маст) - заходить легенько, інсулінкою в дельти і крила. Місце уколу не розриває.

Тест е, трен е, маст е - теж гарної якості. Рекомендую

Опубліковано:
заходить без проблем, абсолютно не болюче.

Вчора під вечір (це пройшло більше доби) почалось найцікавіше: з'явився дискомфорт в місці уколу, відчувалась припухлість. Сьогодні прокинувся уже з температурою. Схоже що в "полку чутливих жоп" поповнення

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...