Золотая башка Опубліковано: 22 січня Опубліковано: 22 січня ❗️АНАЛИЗ НА ТЕСТ ЦИПИОНАТ ОТ ГУРУ. КУБ ЧЕРЕЗ 36 ЧАСОВ❗️ 2
Золотая башка Опубліковано: 22 січня Опубліковано: 22 січня ❤️Просьба к УЧАСТНИКАМ ТЕСТИРОВАНИЯ❤️ КТО ЕЩЕ НЕ ДАЛ, ДАТЬ ПРОМЕЖУТОЧНЫЙ ОТЗЫВ
York81 Опубліковано: 22 січня Опубліковано: 22 січня Три ін'єкції ципіонату по 1 кубу зроблено, дивує що зовсім нема ніякого дискомфорту в місці уколу, завтра зранку здача аналізу, якщо результат задовольнить, то скоріше лишусь на цьому тесті! 2
York81 Опубліковано: 23 січня Опубліковано: 23 січня Аналізи по Testabol Cypionate 200,крайня ін'єкція в вівторок! 1
Золотая башка Опубліковано: 23 січня Опубліковано: 23 січня 37 минут назад, York81 сказал: Аналізи по Testabol Cypionate 200,крайня ін'єкція в вівторок! Спасибо за анализ. Через сколько часов был сдан анализ после инъекции и какая была дозировка? Уточните пожалуйста
York81 Опубліковано: 23 січня Опубліковано: 23 січня 9 минут назад, Золотая башка сказал: Спасибо за анализ. Через сколько часов был сдан анализ после инъекции и какая была дозировка? Уточните пожалуйста Ін'єкція в вівторок 20.01. в вечері, 1 куб(200), естро спецом не глушив, щоб картина була ясніша, та мабудь і не буду!
Золотая башка Опубліковано: 23 січня Опубліковано: 23 січня 21 минуту назад, York81 сказал: Ін'єкція в вівторок 20.01. в вечері, 1 куб(200), естро спецом не глушив, щоб картина була ясніша, та мабудь і не буду! Извините конечно. Уточните пожалуйста. Через сколько часов от крайней инъекции был здан анализ. 1
York81 Опубліковано: 23 січня Опубліковано: 23 січня 1 минуту назад, Золотая башка сказал: Извините конечно. Уточните пожалуйста. Через сколько часов от крайней инъекции был здан анализ. 56 годин. 1
Золотая башка Опубліковано: 23 січня Опубліковано: 23 січня 2 минуты назад, York81 сказал: 56 годин. Анализ неплох на такой период сдачи. Спасибо.
York81 Опубліковано: 23 січня Опубліковано: 23 січня Только что, Золотая башка сказал: Анализ неплох на такой период сдачи. Спасибо. Сам задоволений, поки буду на вашому тесті! 1
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз