nightcrawler Опубліковано: 9 лютого 2023 Опубліковано: 9 лютого 2023 Наразі немаю можливості займатися в залі, але є можливість займатися дома з додатковою вагою. Які перспективи набрати таку форму як на фото при дотриманні дієти в 2700-3000ккал з нормальним співвідношенням бжу, регулярним сном та упором на віджимання(різні види) з додатковою вагою та присідання, випади, підйоми на ікра теж з додатковою вагою? Сам 185/60, відсоток жирку зазвичай до 10% https://ibb.co/g34vLjw https://ibb.co/CJ6JRcw
OlegRO Опубліковано: 9 лютого 2023 Опубліковано: 9 лютого 2023 Які перспективи набрати таку форму як на фото на первом фото - никаких на втором фото - это нужно жутко похудеть до 65 кг, а не набирать присідання, випади, підйоми на ікра ни на одном фото нет ног нужно накачать ноги? упором на віджимання(різні види) з додатковою вагою если их за подход более 15 повторений, то это зарядка от зарядки еще никто не "накачался"
nightcrawler Опубліковано: 9 лютого 2023 Автор Опубліковано: 9 лютого 2023 Ну з урахуванням того що зараз я 60, то до 65 мені треба набрати, але я сумніваюсь що при 65кг і зрості 185 буду виглядати як на другому фото) Ноги теж потрібно накачати, пропорційно до верху тіла Є можливість регулювати додаткову вагу, тож є можливість робити по 6-10 разів у підході А чому набрати як на другому є шанси, а як на першому ні? Глиина різна?
OlegRO Опубліковано: 9 лютого 2023 Опубліковано: 9 лютого 2023 на первом фото готовый менс-физик руки за 40, развитая грудная - все при низком % жира дома такого не достичь у 99% желающих такую форму
marinacopy Опубліковано: 9 лютого 2023 Опубліковано: 9 лютого 2023 185/60. Да сабж даже меня переплюнул)
Outlawif Опубліковано: 9 лютого 2023 Опубліковано: 9 лютого 2023 Для формы как на фотках еще родиться надо с нужными пропорциями. Будешь стоемиться к форме 'как на фотке' будут одни разочарования.
marinacopy Опубліковано: 10 лютого 2023 Опубліковано: 10 лютого 2023 Открыла те фотки. Чёт как-то фу)
Faust Опубліковано: 10 лютого 2023 Опубліковано: 10 лютого 2023 У каждого свои идеалы ) А вообще верно, ориентироваться и слепо стараться сделать форму как "на той картинке" - плохая затея
Outlawif Опубліковано: 10 лютого 2023 Опубліковано: 10 лютого 2023 Открыла те фотки. Чёт как-то фу) Нельзя так. У нас толерантность и политкорректность. А ты сразу фу. Мальчикам нравится, как видишь.
marinacopy Опубліковано: 10 лютого 2023 Опубліковано: 10 лютого 2023 Не шоб там твою фотку запилить, там Джуса , Олега и такой о хочу так))) а то... Глисты какие-то))) ну ладно ещё физик, но второе. Пивная диета пойдет, без закуси. На закусь сижка и пресс кочат, анжуманя заканает)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз