x fighter x Опубліковано: 10 липня 2024 Опубліковано: 10 липня 2024 Всім привіт.Якщо коротко.Мені потрібно було здати тести на 10 видів наркотиків.І яке було моє здивування коли в моїх аналізах знайшли амфетамін)) Я ніколи не вживав наркотики тому навіть не думав що щось подібне можливе.Стали розбирати з лікарем що вживав з бадів останнім часом ,зупинились на прєдтрєні blackstonelabs Angel X.Так от питання що за речовина в прєдтрєні зуміла таке спричинити?
TonyE Опубліковано: 10 липня 2024 Опубліковано: 10 липня 2024 https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BC%...%BC%D0%B8%D0%BD https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B5%...%BC%D0%B8%D0%BD посмотри на молекулы
x fighter x Опубліковано: 10 липня 2024 Автор Опубліковано: 10 липня 2024 Надіюсь за 3 дня виведеться)))
Vikingstrong Опубліковано: 11 липня 2024 Опубліковано: 11 липня 2024 На всякий случай, не ешь булочки с пищевым маком. :) А то и морфин найдут
Vikingstrong Опубліковано: 11 липня 2024 Опубліковано: 11 липня 2024 А по поводу РЕА, он, по литературным данным, практически не эффективен при приёме внутрь, так как его период полувыведения 6-10 минут. Т.е. берём 1 час на всасывание, плюс 1.5-2 часа на полное выведение. Теоретически максимум 3 часа. Вероятно в добавке есть реально не заявленный амфетамин.
Faust Опубліковано: 12 липня 2024 Опубліковано: 12 липня 2024 А по поводу РЕА, он, по литературным данным Литературные данные и практические - часто отличаются И здесь живой пример
Vikingstrong Опубліковано: 12 липня 2024 Опубліковано: 12 липня 2024 В разделе хроматография, довольно много примеров несоответствия вещества заявленному. Я всё же думаю, что там чистый амфетамин был
Ork Yason Опубліковано: 15 липня 2024 Опубліковано: 15 липня 2024 логики нет проще всякую хрень сыпать, чем запрещенный препарат
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз