lera Опубликовано 18 января Автор Опубликовано 18 января Ну мені здається, що оксандролон більш легший і мʼякший для дівчини. І на ньому менше побочки. В мене на цій дозі за місяць не висипало прищами, були місячні, волосся на голові на місці,в інших місцях не стало рости сильніше, голос який був , такий і залишився, клітор теж не збільшився. Я навіть не відчуваю що щось пʼю, окрім того що стало більше сили.
VUBlack Опубликовано 19 января Опубликовано 19 января А чому Оксана,а не нандролон? Пропионатычь, о хороше питання, давно було цікаво, чого дівчатам постійно ту оксану пхають, а не нандролон, мастерон, приму, і шо там ще з мʼякенького є..., але завжди було лінь шукати інфу)) зі, радий тебе тут бачити
Пропионатычь Опубликовано 19 января Опубликовано 19 января Ну мені здається, що оксандролон більш легший і мʼякший для дівчини. І на ньому менше побочки. В мене на цій дозі за місяць не висипало прищами, були місячні, волосся на голові на місці,в інших місцях не стало рости сильніше, голос який був , такий і залишився, клітор теж не збільшився. Я навіть не відчуваю що щось пʼю, окрім того що стало більше сили. нандролон не важкий для дівчини,але вихлоп з нього буде набагато більше ніж з оксани.
Jus Опубликовано 20 января Опубликовано 20 января давно було цікаво, чого дівчатам постійно ту оксану пхають, а не нандролон знакомая как раз нандролона фенилпроп ставит. Точно не помню дозировки, но что-то около 100 мг в неделю +-
lera Опубликовано 20 января Автор Опубликовано 20 января Від пріми точно сідає голос. Слідкую за багатьма виступаючими спортсменками, то після першого прийому пріми, по словах, голос вже сідав через кілька тижнів. І виводиться з організму він довше, ніж оксандролон. Тому навіть, якщо помітити якісь зміни і кинути приймати, зміни вже можуть бути невідворотні. На рахунок нандролону, не знаю , який він на практиці. Всі більше радять починати з оксани. Бо він найлегший для дівчат
Jus Опубликовано 20 января Опубликовано 20 января Бо він найлегший для дівча к анаболическим стероидам сложно применять термина "легкий" "тяжелый" у меня знакомые паурлифтеры 130+ кг очень полюбляют оксандролон, например
Главмех Опубликовано 23 января Опубликовано 23 января Головне щоб в Оксані була Оксана. Бо знаю випадок коли курсили оксаною а голос і зв'язки на четвертий тиждень підказували що купили стан втридорога. PS Я вже грішним ділом подумав шо Таня фейри леді на форум повернулась
lera Опубликовано 23 января Автор Опубликовано 23 января Так, стероїди в принципі не можуть бути легкими, згодна Не знаю хто це) я не вона😅 Точно оксана Голос не змінився І вже навіть вдруге місячні пішли Я вже просто другий місяць пʼю
bartid93 Опубликовано 15 февраля Опубликовано 15 февраля Нандролон для дівчат - то секретна техніка, про яку знають не всі)
Cat dog Опубликовано 10 апреля Опубликовано 10 апреля Девочки, через сколько после мамопластики можно оксандролон?
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти