Перейти до публікації

Оксандролон для девушек

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ну мені здається, що оксандролон більш легший і мʼякший для дівчини. І на ньому менше побочки.

В мене на цій дозі за місяць не висипало прищами, були місячні, волосся на голові на місці,в інших місцях не стало рости сильніше, голос який був , такий і залишився, клітор теж не збільшився.

Я навіть не відчуваю що щось пʼю, окрім того що стало більше сили.

Опубліковано:
А чому Оксана,а не нандролон?
Пропионатычь, о хороше питання, давно було цікаво, чого дівчатам постійно ту оксану пхають, а не нандролон, мастерон, приму, і шо там ще з мʼякенького є..., але завжди було лінь шукати інфу))

зі, радий тебе тут бачити

Опубліковано:
Ну мені здається, що оксандролон більш легший і мʼякший для дівчини. І на ньому менше побочки.

В мене на цій дозі за місяць не висипало прищами, були місячні, волосся на голові на місці,в інших місцях не стало рости сильніше, голос який був , такий і залишився, клітор теж не збільшився.

Я навіть не відчуваю що щось пʼю, окрім того що стало більше сили.

нандролон не важкий для дівчини,але вихлоп з нього буде набагато більше ніж з оксани.
Опубліковано:
давно було цікаво, чого дівчатам постійно ту оксану пхають, а не нандролон

знакомая как раз нандролона фенилпроп ставит. Точно не помню дозировки, но что-то около 100 мг в неделю +-

Опубліковано:

Від пріми точно сідає голос. Слідкую за багатьма виступаючими спортсменками, то після першого прийому пріми, по словах, голос вже сідав через кілька тижнів. І виводиться з організму він довше, ніж оксандролон. Тому навіть, якщо помітити якісь зміни і кинути приймати, зміни вже можуть бути невідворотні.

На рахунок нандролону, не знаю , який він на практиці. Всі більше радять починати з оксани. Бо він найлегший для дівчат

Опубліковано:
Бо він найлегший для дівча

к анаболическим стероидам сложно применять термина "легкий" "тяжелый"

у меня знакомые паурлифтеры 130+ кг очень полюбляют оксандролон, например

Опубліковано:

Головне щоб в Оксані була Оксана.

Бо знаю випадок коли курсили оксаною а голос і зв'язки на четвертий тиждень підказували що купили стан втридорога.

PS Я вже грішним ділом подумав шо Таня фейри леді на форум повернулась

Опубліковано:

Так, стероїди в принципі не можуть бути легкими, згодна

Не знаю хто це) я не вона😅

Точно оксана

Голос не змінився

І вже навіть вдруге місячні пішли

Я вже просто другий місяць пʼю

• 4 тижні потому...
Опубліковано:

Нандролон для дівчат - то секретна техніка, про яку знають не всі)

• 1 місяць потому...
Опубліковано:

Девочки, через сколько после мамопластики можно оксандролон?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...