Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Ну мені здається, що оксандролон більш легший і мʼякший для дівчини. І на ньому менше побочки.

В мене на цій дозі за місяць не висипало прищами, були місячні, волосся на голові на місці,в інших місцях не стало рости сильніше, голос який був , такий і залишився, клітор теж не збільшився.

Я навіть не відчуваю що щось пʼю, окрім того що стало більше сили.

Опубликовано
А чому Оксана,а не нандролон?
Пропионатычь, о хороше питання, давно було цікаво, чого дівчатам постійно ту оксану пхають, а не нандролон, мастерон, приму, і шо там ще з мʼякенького є..., але завжди було лінь шукати інфу))

зі, радий тебе тут бачити

Опубликовано
Ну мені здається, що оксандролон більш легший і мʼякший для дівчини. І на ньому менше побочки.

В мене на цій дозі за місяць не висипало прищами, були місячні, волосся на голові на місці,в інших місцях не стало рости сильніше, голос який був , такий і залишився, клітор теж не збільшився.

Я навіть не відчуваю що щось пʼю, окрім того що стало більше сили.

нандролон не важкий для дівчини,але вихлоп з нього буде набагато більше ніж з оксани.
Опубликовано
давно було цікаво, чого дівчатам постійно ту оксану пхають, а не нандролон

знакомая как раз нандролона фенилпроп ставит. Точно не помню дозировки, но что-то около 100 мг в неделю +-

Опубликовано

Від пріми точно сідає голос. Слідкую за багатьма виступаючими спортсменками, то після першого прийому пріми, по словах, голос вже сідав через кілька тижнів. І виводиться з організму він довше, ніж оксандролон. Тому навіть, якщо помітити якісь зміни і кинути приймати, зміни вже можуть бути невідворотні.

На рахунок нандролону, не знаю , який він на практиці. Всі більше радять починати з оксани. Бо він найлегший для дівчат

Опубликовано
Бо він найлегший для дівча

к анаболическим стероидам сложно применять термина "легкий" "тяжелый"

у меня знакомые паурлифтеры 130+ кг очень полюбляют оксандролон, например

Опубликовано

Головне щоб в Оксані була Оксана.

Бо знаю випадок коли курсили оксаною а голос і зв'язки на четвертий тиждень підказували що купили стан втридорога.

PS Я вже грішним ділом подумав шо Таня фейри леді на форум повернулась

Опубликовано

Так, стероїди в принципі не можуть бути легкими, згодна

Не знаю хто це) я не вона😅

Точно оксана

Голос не змінився

І вже навіть вдруге місячні пішли

Я вже просто другий місяць пʼю

• 4 недели спустя...
Опубликовано

Нандролон для дівчат - то секретна техніка, про яку знають не всі)

• 1 месяц спустя...
Опубликовано

Девочки, через сколько после мамопластики можно оксандролон?

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...